vivacredit.ro
 

BlueVoice - inregistrare convorbiri telefonice


Titlu: BlueVoice - inregistrare convorbiri telefonice
Descriere: Site-ul este destinat prezentarii sistemului de inregistrare a convorbirilor telefonice si a comunicatiilor radio BlueVoice, implementat cu succes in numeroase dispecerate, call centere si institutii financiare.\\r\\n\\r\\nBlueVoice este o solutie profesionala dezvoltata de BlueNote Communications pentru stocarea si analizarea apelurilor telefonice si radio, bazata pe un hardware specific si disponibila printr-o interfata web.
URL: http://www.bluevoice.ro

Categorie: diverse > GSM SMS
Cuvinte cheie: inregistrare telefonie, inregistrare VoIP, inregistrare call center, Voice Logger

Acest site a fost adaugat in data de 09/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

mynet sohbet
mynet sohbet, maynet sohbet

http://www.viber-app.info/
http://www.viber-app.info/ [Bonus Round] First Strike, Bardbarian, Block Legend, OLO, PuzzleBits, And Cristiano Ronaldo Footy

ServiceGSMiPhone
Service GSM Profesional – SC Exclusiv Cell Mobile SRL este unul dintre liderii pietei de distributie a pieselor de telefoane mobile. Service iPphone 4S, reparatii iPhone 4, reparatii display iPhone 3Gs, Reparatii iPhone 4s. Oferim solutii complete Service iPhone 3Gs: Hardware iPhone 4S 4 3Gs 3G.

Luratelefonia - telefoane mobile
Acum poti cumpara telefoane mobile noi si ieftine, telefoane dual sim, noi cu garantie 1 an de zile, telefoane gsm cu touchscreen, telefoane mobile cu mp3 plauyer, telefoane mobile cu radio si TV incorporat. Cumpara acum telefoane mobile si beneficiezi de livrare GRATUITA oriunde in Romania.

rington pentru tine
Tonuri de apel originale, de toate categoriile. La noi gasiti orice ringtone va doriti de la dance la hard-rock si de la hip hop la rave