vivacredit.ro
 

BlueVoice - inregistrare convorbiri telefonice


Titlu: BlueVoice - inregistrare convorbiri telefonice
Descriere: Site-ul este destinat prezentarii sistemului de inregistrare a convorbirilor telefonice si a comunicatiilor radio BlueVoice, implementat cu succes in numeroase dispecerate, call centere si institutii financiare.\\r\\n\\r\\nBlueVoice este o solutie profesionala dezvoltata de BlueNote Communications pentru stocarea si analizarea apelurilor telefonice si radio, bazata pe un hardware specific si disponibila printr-o interfata web.
URL: http://www.bluevoice.ro

Categorie: diverse > GSM SMS
Cuvinte cheie: inregistrare telefonie, inregistrare VoIP, inregistrare call center, Voice Logger

Acest site a fost adaugat in data de 09/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Porteaza
Portare numar in alta retea, cea mai buna oferta la portare.

mobilpay plati cu telefonul mobil
mobilpay.ro va permite sa integrati in serviciul dumneavoastra on-line micro plati cu telefonul mobil prin sms cu valoare adaugata.\\r\\noferim valori de 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20Euro cu comision fix pe tranzactie in retelele (orange/vodafone/cosmote). nu exista costuri suplimentare de nici un fel. serviciul se implementeaza usor doar accesand www.mobilpay.ro unde aveti acces la toata documentatia.

http://www.apple-update.info/
http://www.apple-update.info/ Cat de mult poti cheltui pentru un smartphone de lux? Chiar si un milion de dolari!

www.Selectgsm.ro
www.Selectgsm.ro - Vanzari de telefoane mobile la preturi speciale ! Nokia, Samsung, Apple, Blackberry, Htc, Sony, LG, Motorola, etc

Luratelefonia - telefoane mobile
Acum poti cumpara telefoane mobile noi si ieftine, telefoane dual sim, noi cu garantie 1 an de zile, telefoane gsm cu touchscreen, telefoane mobile cu mp3 plauyer, telefoane mobile cu radio si TV incorporat. Cumpara acum telefoane mobile si beneficiezi de livrare GRATUITA oriunde in Romania.