smokemania.ro
 

GE132


Titlu: GE132
Descriere: Ge 132 Antioxidant una dintre cele mai mari descoperiri din medicina alternative pentru detoxifierea organismului si adjuvant in tratamentul pentru cancer, diabet, ciroza, afectiuni cardiovasculare, osteoporoza si intarirea imunitatii. Ge132 Germaniu organic la Pret de depozit si Transport Gratuit
URL: http://www.ge132.info.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Ge132, Ge 132, germanium organic, cancer, diabet, tumori, boli cardiovasculare, imunitate.

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Clinica Cosmedica
Centrul de Chirurgie Plastica si Estetica COSMEDICA este unul din cele mai bune si moderne din Romania. COSMEDICA este prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de Chirurgie Plastica.

Enzimoterapia – tratament cu enzime
Enzimele sistemice se comporta ca niste veritabili agenti terapeutici, stimuland potentialul terapeutic innascut al organismului. Ele refac celulele uzate, inlaturand materialul nefolositor, eliminand colesterolul nesanatos din sange; produc hormoni; mentin homeostazia si alimenteaza cu substante nutritive neurotransmitatorii raspunzatori de memoria si starile noastre afective.

Tratament Naturist
Site cu advertoriale despre sanatate. Gasiti o gama larga de tratamente naturiste, produse naturiste, boli si tratamente, informatii despre un mod de viata sanatos pentru toate categoriile de varsta.\\r\\nAici puteti gasi cele mai noi informatii despre modul in care va puteti intari sanatatea.\\r\\n

Exercitii scolioza lombara tratament
Scolioza tratament. Exercitii pentru scolioza, cifoscolioza sau lordoza in cabinet de kinetoterapie, fizioterapie si masaj din Bucuresti si programe de gimnastica medicala individualizate (zona lombara, toracala sau cervicala)

drnatura.ro
Cum sa invingem constipatia, colonul iritabil (CI), balonarea, durerea de stomac si problemele pielii în asa fel încat sa avem mai multa energie si un abdomen mai plat?