vivacredit.ro
 

GE132


Titlu: GE132
Descriere: Ge 132 Antioxidant una dintre cele mai mari descoperiri din medicina alternative pentru detoxifierea organismului si adjuvant in tratamentul pentru cancer, diabet, ciroza, afectiuni cardiovasculare, osteoporoza si intarirea imunitatii. Ge132 Germaniu organic la Pret de depozit si Transport Gratuit
URL: http://www.ge132.info.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Ge132, Ge 132, germanium organic, cancer, diabet, tumori, boli cardiovasculare, imunitate.

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cura de slabire rapida
Diete de slabit, sporturi si activitati ce va mentin in silueta zi de zi. Mai multe informatii despre diete de slabit pe site-ul nostru.

UROLOGIE TIMISOARA
Bine ati venit la CLINICA UROLOGICA TIMISOARA CEL MAI MODERN CENTRU DE UROLOGIE DIN VESTUL TARII UROLOGIE ANDROLOGIE SEXOLOGIE INFERTILITATE DE CUPLU Clinica UROLOGICA TIM Timisoara tel 0723246199 a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea UROLOGIE, ANDROLOGIE,SEXOLOGIE ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.

Lentile torice
Lentile.info este un magazin nou ce va ofera lentile torice la preturi incredibil de mici. Puteti achizitiona foarte simplu lentile pentru orice afectiune de care suferiti. Sanatatea este cel mai important lucru din lume, asadar cand vine voba despre lentilele torice, alegeti calitatea!

Cabinet de Masaj si Reflexoterapie Sibiu
Cabinet de masaj si reflexoterapie situat in Sibiu, va ofera la un nivel profesional o gama completa de servicii de profil ce includ: masaj si reflexoterapie, masaj terapeutic - recuperare medicala, masaj anticelulitic, cursuri specializare, toate acestea intr-un decor intim si elegant.

Clinica Cosmedica
Centrul de Chirurgie Plastica si Estetica COSMEDICA este unul din cele mai bune si moderne din Romania. COSMEDICA este prima si singura clinica privata din tara care acopera toata specialitatea de Chirurgie Plastica.