vivacredit.ro
 

GE132


Titlu: GE132
Descriere: Ge 132 Antioxidant una dintre cele mai mari descoperiri din medicina alternative pentru detoxifierea organismului si adjuvant in tratamentul pentru cancer, diabet, ciroza, afectiuni cardiovasculare, osteoporoza si intarirea imunitatii. Ge132 Germaniu organic la Pret de depozit si Transport Gratuit
URL: http://www.ge132.info.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Ge132, Ge 132, germanium organic, cancer, diabet, tumori, boli cardiovasculare, imunitate.

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tescovina
Tescovina este un mare reglator al funcțiilor vitale și prin aceasta întârzie efectele îmbătrânirii.Tescovina strugurilor de culoare inchisa au cel mai ridicat continut de resveratrol, cel mai puternic antioxidant descoperit de cercetatori. Ajută la dilatarea vaselor de sânge,\\ Stimulează circulația sângelui etc.

Hemoroizi
Hemoroizii sunt venele dilatate de la nivelul canalului anal si rectului inferior. Hemoroizii pot atinge dimensiuni destul de mari si pot fi exteriorizati prin anus. Daca nu sunt tratati pot aparea complicatii ca sangerare prin fisura la baza acestora.

Molluscum Contagiosum Treatment
Learn how to cure molluscum contagiosum virus. It\\\\\\\'s time to get control on your life right now! Natural and medical treatments for molluscum contagiosum.

Picaturi de par Varga
Picaturile Varga sunt in comert aproape de 10 ani, si s-au vandut 1.500.000 de bucati in Europa, trezind speranta in cei afectati ca isi vor redobandi podoaba capilara. Aceste cifre si numeroase experiente pozitive, intaresc credinta in munca depusa.

Reumatologie Suceava
Clinica ARTIO MEDICA vine pentru a oferi servicii si un standard de calitate in domeniul reumatologiei, cu intentia de a aborda complex aceasta specialitate, asigurand partea de consultatii medicale, efectuarea ecografiei musculoscheletale, o investigatie absolut necesara si de mare actualitate in acest domeniu, stabilirea diagnosticului corect;