vivacredit.ro
 

Birou de traduceri autorizate


Titlu: Birou de traduceri autorizate
Descriere: Birou de traduceri ofera servicii de traducere autorizata si traducere legalizata pentru limbile engleza, franceza, spaniola, portugheza, latina, italiana, germana, rusa, turca s.a., servicii de apostilare si supralegalizare.
URL: http://www.cctrad.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: birou de traduceri, engleza, franceza, germana, spaniola, portugheza, latina

Acest site a fost adaugat in data de 06/01/2012

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1400

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Master Audio
Oferim servicii complexe audio – foto - video pentru : Evenimente Mondene : simpozioane, conferinte de presa, targuri, congrese, training-uri, team-building-uri, lansari de firma/produse, cocktail-uri, party-uri, concerte in-door si out-door. Evenimente private : aniversari, nunti, vernisaje, expozitii, petreceri pentru copii, botezuri. Evenimente tematice : petreceri de Craciun, Valentine’s Day, 1 si 8 Martie, Paste, Halloween.

Administratia financiara
Cabinet de consultanta fiscala. Un consultant fiscal este alaturi de tine. Putem gasi solutii la problemele legate de TVA, amortizarea fiscala, achizitii intracomunitare, taxare inversa, export, reprezentare administratia financiara, procedura si expertiza fiscala.

separator de grasimi
separator de grasimi

Exporeduceri
Aici gasiti cele mai mari reduceri la restaurante, saloane de infrumusetare, entertainment si multe altele. Oferte de vouchere cu reducere de pana la 90%.

Pardoseli Epoxidice
Comapania noastra va ofera servicii complete de protectie anticorosiva si decorativa pentru diverse tipuri de strat suport (metal, beton, lemn,etc.), utilizand tehnologii moderne de pregatire si aplicare, colaborand cu cei mai importanti furnizori de materiale de constructii. Tipuri de servicii de aplicare oferite: pardoseli epoxidice; pardoseli poliuretanice; vopsele pentru acoperisuri; vopsele industriale (epoxidice, poliuretanice, clorcauciuc,etc); vopsele de marcaj rutier;