vivacredit.ro
 

Artizanat


Titlu: Artizanat
Descriere: Shop Rustic va ofera produse artizanat create de mesteri romani si maicute din manastiri din toate colturile Romaniei. Artizanatul este o arta preluata din stramosi si este folosita de la pictarea oualor de paste pana la vaze din lut sau produse traditionale din lemn
URL: http://www.shoprustic.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: artizanat, produse artizanat, artizanat romanesc, artizanat manastiri

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Echipamente si produse profesionale pentru curatenie
SC Dutescu Profesional Cleaning SRL distribuie o gama completa de echipamente si produse profesionale pentru curatenie, masini de spalat/aspirat si masini de maturat, actionate cu om la bord sau actionate prin impingere, aspiratoare cu vacuum, masini monodisc precum si alte echipamente profesionale ce tin de curatenia unei institutii, masini pentru intretinerea podelelor, aspiratoare pentru mochete, carpete, covoare, uscatoare.

Camere supraveghere wireless
supraveghere-camere.net este un magazin dedicat solutiilor de monitorizare performante. Dispunem de o gama variata de camere wireless pentru interior si exterior echipate cu leduri IR dar si sisteme de supraveghere video preconfigurate. Si pentru ca intelegem nevoia clientului, oferim gratuit suportul tehnic in vederea achizitiei si punerii in functiune a camerelor.

Hunting, military & outdoor store
Magazin online dedicat vanatorilor, amatorilor de activitati outdoor si pasionatilor de ...militarie. Intra cu un click si macar unul din sutele de articole vei dori sa-l ai! Daca nu-l gasesti, spune ce cauti si il vei avea.

Hainute online pentru copii, firme celebre Disney, Adidas, Zara
Magazin online (http://www.kidsoutlet.ro) cu hainute noi pentru copii 0-14 ani, firme celebre aduse din outlet-uri Anglia si SUA (Adidas, Disney, Zara, Puma, Next, Nike). Avem haine de copii ieftine, preturile sunt reduse cu 50-80% fata de magazinele de profil. Calitate superioara, design deosebit, haine de firma la preturi mici.

florarie online
Florarie online magazin virtual prin care puteti achizitiona flori online .Putem la dispozitie atat buchete asortate cat si aranjamente florare pentru diverse ocazii speciale.Livrare prompta la domiciliul clientului ,preturi avantajoase