elefant.ro
 

Usi Porta Doors


Titlu: Usi Porta Doors
Descriere: Porta Design Mob SRL comercializeaza si monteaza usi Porta Doors Polonia :usi de interior,usi de intrare in apartament,usi de exterior,usi tehnice,usi metalice, usi antiefractie, usi cu izolatie fonica,usi etanse la fum,usi rezistente la foc,usi rezistente la acizi,usi rezistente la umiditate,usi glisante,usi pliabile.NINA UDREA : 0730 999 696 portadesignmob@yahoo.com
URL: http://www.portadesignmob.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: usi porta doors, usi celulare, usi din lemn, glisante, usi pliabile, usi culisante

Acest site a fost adaugat in data de 13/12/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii masini de spalat
Reparatii masini de spalat. Service masini de spalat automate. Piese deschimb masini de spalat automate.Masini de spalat second hand.

Usi de garaj rulou
Comercializam usi de garaj rulou sau sectionale la comanda. Orice dimensiune in mai multe modele si culori. Pretabile atat pentru utilizatorii industriali cat si pentru cei casnici.

Fonduri Europene Nerambursabile
Consultanta privind accesarea proiectelor cu fonduri europene neramburabile 2011. Exemple de studiu de fezabilitate, proiecte europene, analiza cost beneficiu, plan de afacere, analiza financiara.

Man with a van
Omul cu o duba din Londra, mutari in Londra si in jurul Londrei facute de profesionisti. Am mutat lucrurile multor oameni si intotdeauna am facut-o cu maximum de profesionalism, lasa-ne sa iti demonstram.

Curs valutar bnr si script curs BNR
Va punem la dispozitie grafice pentru cursul oficial oferit de BNR pentru cele 20 de monede de circulatie internationala afisate de BNR, incepand cu anul 2005 dar si cotatiile altor 15 banci de pe piata romaneasca, pentru euro si dolar. Puteti alege banca pentru care doriti cursul valutar si perioada graficului. Pe grafice puteti observa valorile de vanzare si cumparare a fiecarei valute.