vivacredit.ro
 

Mancare libaneza


Titlu: Mancare libaneza
Descriere: Mancarea este modalitatea prin care libanezii isi exprima generozitatea si ospitalitatea. Nu ar trebui sa te surprinda deloc daca imediat ce te-ai asezat la masa, vei fi intrebat daca doresti macar o ceasca cu cafea. Mai mult, chiar daca te grabesti, vei vedea cu cat drag esti rugat sa ramai totusi si la masa, o masa ce te va surprinde prin varietate, generozitatea cantitatii si deliciul gustului..
URL: http://www.mancarelibaneza.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Mancare libaneza, livrare la domiciliu, kafta, kashta, grill

Acest site a fost adaugat in data de 10/12/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mahi Mahi - Restaurante Bucuresti
Restaurant cu specific japonez, in Bucuresti, Pipera, Mahi combina arta culinara japoneza, cu cea Americana. Spre deosebire de alte restaurant asiatice, la Mahi Mahi totul se prepara in fata dumneavoastra la teppan.

Delivery Constanta - Comanda mancare de la New Gourmet
Livrari la domiciliu - Take Away & Catering - Deschidem apetitul clientilor nostri in fiecare zi, cu o serie de preparate atent pregatite cu un gust unic!

restaurant dunarea
restaurant dunarea ,restaurant dunarea drobeta turnu severin,restaurante severin,restaurante drobeta turnu severin,restaurante organizare nunti severin ,restaurante cu livrare la comanda severin,restaurante boteze severin

Restaurant Sibiu Super Mamma
Super Mamma unul restaurant non stop aflat in centrul Sibiului , va asteapta in orice moment al zilei cu preparate mereu proaspete si servite intr-un timp foarte scurt.Restaurant Sibiu Super Mamma este o companie pe plan local in Sibiu si a fost deschis din dorinta de a servi clientul o mancare sanatoasa. Te asteptam zilnic pentru a a te bucura din savoarea preparatelor din Meniul Super Mamma care este unul foarte bogat si diversificat avand de unde alege.

Restaurant Bucuresti cu specific italian si romanesc - Celebration Garden
Bine ati venit la Celebration Garden - Restaurant cu specific italian si romanesc in Bucuresti! Veti gasi aici un festival de arome care sa va poarte departe de viata agitata a orasului. Va propunem o experienta speciala intr-un cadru relaxant.