elefant.ro
 

Incubator, producator pui de curca si gaina


Titlu: Incubator, producator pui de curca si gaina
Descriere: Avicola Bucovina este produsul orgoliului profesional al unor specialisti in incubatie, care vreme de aproape doua decenii au ecluzat milioane de pui de curca si de gaina in incubatoare europene. Statia de incubatie Avicola Bucovina este situata in comuna Scheia la circa 2 km de orasul Suceava si isi propune sa ofere un produs made in Romania folosind tehnologia, know how-ul si materia prima made in Italia si Franta.
URL: http://www.avicolabucovina.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: Avicultura, agricultura, crestere pasari, vanzare pui de o zi

Acest site a fost adaugat in data de 06/12/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Rentacar
Rentacar in Bucuresti si in tara cu rezervari online sau prin telefon. Servicii rentacar profesionale avand un parc de masini de diferite clase de marimi, diesel sau benzina.

Bijuterii si accesorii pentru orice buzunar!
Site online cu bijuterii ieftine, ceasuri ieftine si accesorii ieftine! La noi gasesti bijuterii si accesorii ieftine, ceasuri de dama ieftine si ceasuri barbatesti ieftine! Cumpara ceasuri de dama la preturi mici, ceasuri barbatesti la preturi mici, bratari din argint, bratari din argint tibetan, butoni din inox, cercei din argint, bratari placate cu argint, cercei placati cu argint.

Lambodoors
Sisteme lambodoors pentru pasionati si impatimiti, pentru cei care cunosc importanta detaliului. Detalii despre modele si montaj lambodoors la telefon sau pe site-ul nostru.

Monitoare lcd.Ti-am pregatit cea mai tare oferta
Monitoare LCD.Meriti sa ai monitorul lcd pe care l-ai dorit de atat timp.

Tigari electronice Cigartex
Tigari electronice Cigartex Magazin online ce se ocupa cu distributia en-detail de tigari electronice originale marca Cigartex: arata, scoate fum, are gust ca o tigara, dar nu este cancerigena. cigartexinternational.ro