elefant.ro
 

restaurant dunarea


Titlu: restaurant dunarea
Descriere: restaurant dunarea ,restaurant dunarea drobeta turnu severin,restaurante severin,restaurante drobeta turnu severin,restaurante organizare nunti severin ,restaurante cu livrare la comanda severin,restaurante boteze severin
URL: http://www.restaurantdunarea.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: restaurant dunarea, restaurant dunarea drobeta

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 202

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Restaurant Tusa
Restaurant Cluj Vila Tusa, Un nume cu traditie, o locatie deosebita, situat in apropierea padurii Faget, va asteapta cu drag sa savurati atat specialitatile din bucataria romaneasca cat si din bucataria internationala.\\\\\\\\r\\\\\\\\nRestaurant Cluj Vila Tusa la primul etaj au deschis pizzerie.\\\\\\\\r\\\\\\\\nRestaurant Cluj Vila Tusa satisface si cele mai pretentioase gusturi!\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Restaurant Escape
Restaurantul Escape are experienta in organizarea evenimentelor importante din viata ta. Cele doua sali, Emerald si Felicity au capacitati de 150 si respectiv 50 de locuri, special amenajate pentru a organiza diferite patreceri cum sunt zilele de nastere, majorate si chiar nunti. Cu un meniu diversificat si un personal cu experienta in domeniu, te asteptam la restaurantulul nostru plin de bunatati.

Puburi Bucuresti
Daca te gandesti la cafenele sau puburi in Bucuresti trebuie sa vii la Deight, chiar langa muzeul de istorie pe Calea Victoriei in centrul vechi. Te asteptam cu surprize, promotii si meniul zilei.

Restaurante nunti
Ne evidentiem de celelalte restaurante pentru nunti prin serviciile de calitate oferite.

Pizza buna Constanta
Facem pizza din martie 2004, o facem foarte buna din 2005, si clientii fideli mananca de 2 ori pe zi in prezent. NU, nu este o reteta italiana traditionala mostenita de la un unchi din Venetia iar pe bucatarul nostru nu il cheama Luigi. Am invatat singuri sa facem pizza si a trecut un an pana cand toti prietenii nostri au spus :\"E cea mai buna\".