vivacredit.ro
 

Deejay MITA Official Blog


Titlu: Deejay MITA Official Blog
Descriere: Bun venit pe blog-ul meu oficial Deejay Mita Cristian de la SuperHits Fm Aici veti gasi multe informatii despre activitatiile mele, evenimentele la care iau parte si a colegiilor mei dj/artisti/interpreti/producatori. Voi posta stiri din muzica, evenimente, promomix-uri si multe altele. Fii pe faza!
URL: http://www.deejaymita.blogspot.com

Categorie: timp liber > pagini personale
Cuvinte cheie: radio superhits, muzica noua, dj, mita, facebook, muzica buna, topuri, radio, online, blog

Acest site a fost adaugat in data de 26/11/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 367

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

onehit gaming comunity
COMUNITATEA ONEHIT VA ASTEAPTA CU BRATELE DESCHISE

Romica Cojoc
Romica Cojoc din Piatra Neamt are ca afaceri principale o pensiune si un restaurant in Targu Mures. Pasionat de vanatoare, pescuit si sport este o fire sociabila si comunicativa si tot ceea ce face este pentru viitorul familiei sale.

Site-ul Radio SuperHits FM Romania
Asculta Radio SuperHits cu Dj MITA cea mai buna muzica! Dedicatiile se fac pe mess. Pt a asculta live intra pe site!

Cataloage Magazine
Rasfoiti online cele mai noi cataloage online ale magazinelor pentru a descoperi cele mai avantajoase oferte si reduceri de sezon.

Visul
Visul este un site web despre visele pe care le avem si despre cele care ne marcheaza si le cautam raspuns. Iti oferim un dictionar de vise pentru a cauta raspunsuri despre visele tale. Pe langa acestea mai poti cauta detalii legate de semnificatia numelor pe care le auzim in viata de zi cu zi, despre superstitile care s-au format in mii de ani si despre numerologie sau cum numerele au influentat omenirea in parcursul timpului.