vivacredit.ro
 

Deejay MITA Official Blog


Titlu: Deejay MITA Official Blog
Descriere: Bun venit pe blog-ul meu oficial Deejay Mita Cristian de la SuperHits Fm Aici veti gasi multe informatii despre activitatiile mele, evenimentele la care iau parte si a colegiilor mei dj/artisti/interpreti/producatori. Voi posta stiri din muzica, evenimente, promomix-uri si multe altele. Fii pe faza!
URL: http://www.deejaymita.blogspot.com

Categorie: timp liber > pagini personale
Cuvinte cheie: radio superhits, muzica noua, dj, mita, facebook, muzica buna, topuri, radio, online, blog

Acest site a fost adaugat in data de 26/11/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 368

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Portrete si caricaturi desenate in creio
Realizam la comanda portrete si caricaturi in creion, pe suport hartie dupa poza dv. preferata!Comenzi pe mail: portret.creion@yahoo.com

Ulei de crin alb beneficii
Un ulei hidratant precum cel de crin alb nu are nevoie de foarte multa reclama. Acest blog va aduce toate informatiile de care aveti nevoie si care va vor ajuta pentru a beneficia de efectele sale.

Fara Mila muzica mixata
Descarcati cele mai noi melodii remixate doar de aici, creatii proprii, mux-uri la melodiile de top! Accesati http://FaraMila.eu5.org pentru a descarca ultimile mix-uri facute de Dj Just si DJ_Shortyn (disco Acvatic Dance plaja Doaga VN)! Muzica Remixata, megamix-uri , extended version! dj Shortyn

UniversulAnderei.ro
Un blog cu si despre toate in care va prezint parerile si ideile mele despre anumite produse de pe piata din Romania cat si unele sfaturi despre remedii naturale pentru diferite afectiuni si multe alte sfaturi utile care sigur te vor ajuta.

Alex1 Blog
Blog creat special despre Jocuri , Muzica , Filme , Masini , Sport , Politica si multe altele.