watchshop.ro
 

Casa Tulceana - restaurant cu specific pescaresc


Titlu: Casa Tulceana - restaurant cu specific pescaresc
Descriere: Se spune ca nu ai mancat cu adevarat bucate din peste pana cand nu ajungi in Delta. Pana cand pasii te vor purta prin acele locuri, Casa Tulceana iti propune, mai aproape de casa, sa incerci produsele noastre din peste, preparate dupa retete autentice, simple, gustoase si savuroase.
URL: http://www.casatulceana.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: restaurant cu specific pescaresc, bucatarie tradiţionala

Acest site a fost adaugat in data de 21/11/2011

Voturi luna acasta : 13

Voturi total : 848

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu
Restaurantul Cézanne – glamour de la cuisine by Cezar Munteanu este o oaza de istorie si frumos, arta culinara si tihna, in mijlocul unei zone vibrante. La Cezanne ne intampina o atmosfera calda, un spatiu unde poti organiza lansari de produse, evenimente corporate sau business meetings. Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat in Piata Charles de Gaulle nr. 3 si este deschis in fiecare zi intre orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervari : 0747.512. 141.

Restaurante , Terase , Cluburi
Ghid online de restaurante si baruri din Timisoara, pe Restaurante Timisoara puteti afla in ce localuri sa va petreceti serile sau unde sa rezervati sala de nunti. Evenimente si oferte speciale la restaurante, baruri, cluburi Timisoara.

Casa Bosneanu Tg Jiu
Restaurantul Casa Bosneanu din Tg Jiu organizeaza nunti, botezuri si mese festive intr-o locatie moderna si eleganta fiind locul perfect pentru o petrecere reusita.

Baruri si Restaurante Baia Mare
Restaurante Baia Mare este un site de prezentare cu restaurante, baruri si cluburi din Baia Mare. Gasiti pizzerii sau puburi, grupate dupa zona, in Restaurante Baia Mare.

Teodora Catering
Catering si livrare mancare la domiciliu.Mancare gatita cu ingrediente naturalem fara aditivi alimentari.