vivacredit.ro
 

Haryett & Company Barristers & Solicitors


Titlu: Haryett & Company Barristers & Solicitors
Descriere: R. Kent Haryett a fost practicanta de drept penal de aparare în zona Saskatoon din 1994. Oamenii obisnuiti pot avea tulburari de hotarâre asa ca isi pot pune viitorul întreag în pericol. Nu ezitati sa apelati la firma noastra pentru ajutor
URL: http://www.saskatoon-criminal-defense.ca

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Legea, Legal, Avocati, , firmele de avocatura, penal Aparare

Acest site a fost adaugat in data de 21/11/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocat Cristina Cristian
Consultanta si reprezentare juridica in toate domeniile de drept,in fata instantelor judecatoresti,a organelor de urmarire penala,a notarilor publici,consultatii si cereri juridice,redactari de acte juridice,infiintari firme.

http://serviciidecontabilitate.com
http://serviciidecontabilitate.com

Mediator in Infractiuni
Birou mediere infractiuni. Acordul de mediere inlatura raspunderea penala ori ajuta la individualizarea unei pedepse mai mici. Alege medierea! Mediem orice tip de infractiune!

Codul rutier
Afla toate noutatile despre noul cod rutier al Romaniei. Toate modificarile si actualizarile legislatiei rutiere le puteti gasii pe codulrutier.com.

Doina Morari - Cabinet Mediator
Doina Morari- ofera servicii de mediere persoanelor care nu reusesc sa ajunga la un acord pe cont propriu, dar vad beneficiile de timp, bani si eficienta in intelegerea pe cale amiabila. Facilitam negocierea pentru obtinerea acordurilor.