vivacredit.ro
 

Autotact SRL - Masini Avariate, auto Lovite, vanzari Auto Avariate


Titlu: Autotact SRL - Masini Avariate, auto Lovite, vanzari Auto Avariate
Descriere: AUTOTACT SRL. O solutie integrata ce presupune service auto, piese de schimb noi si din dezmembrari de calitate pentru ca totul sa fie simplu, sigur si mult mai rapid.
URL: http://www.autotact.ro

Categorie: diverse > Auto Moto
Cuvinte cheie: piese, dezmembrari, auto, masini, lovite, vanzari, online, avariate, cumparari

Acest site a fost adaugat in data de 27/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Scoala de Soferi Bucuresti
Scoala de soferi din Bucuresti va asteapta cu promotii avantajoase.Faceti cursurile cu cei mai experimentati instructori auto.

AMS Rent a Car
AMS Rent a Car este o companie romaneasca de inchirieri auto, cu birouri in Bucuresti si Cluj. Prezenti pe piata din anul 2012, livram autovehicule oriunde la nivel national. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Punem la dispozitie un parc auto cu autoturisme noi. office@amsrentacar.ro +4 0770 333 555

Masina agricola
Masini agricole de cultivare, de plantare, de recoltat si pentru pamant. Masina agricola nu trebuie sa lipseasca din curtea agricultorilor deoarece este benefica pentru munca la camp.

Placute
Sistemul de franare este este un mecanism complet, ce este format din servofrana, pompa de frana si sistemele de franare ale rotilor: frane cu disc pentru rotile din spate si frane cu disc sau cu tambur pentru rotile din fata.

Service Auto Petrosani
Autoservice DN66 este situat in petrosani zona daranesti la intersectia cu petrila. Service Petrosani detine Statie ITP,tester diagnoza,vopsitorie,tinichigerie,instalatii GPL, spalatorie.