vivacredit.ro
 

Consultanta si implementare ISO


Titlu: Consultanta si implementare ISO
Descriere: Firma de consultanta cu capital integral romanesc, care are ca principalul domeniu de activitate, acordarea serviciilor de consultanta pentru afaceri si management.
URL: http://www.senatorconsult.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: audit, audituri, implementare, ISO, consultanta ISO

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Obiecte promotionale
Site de licitatii in domeniul printului. Cele peste 1500 de tipografii si agentii de print si obiecte promotionale sunt gata sa raspunda tuturor celor care lanseaza cereri de oferta pe site. De asemenea, exista o zona de produse pubicate de aceleasi 1500 de firme.

Cheap auto insurance
Cheap auto insurance - get the best auto insurance online, compare quotes for car insurance and choose the insurance policy that fits you best.

Investii la bursa - AcademiaDeAntreprenori.ro
Te invat tot ce stiu despre investitii la bursa. Iti arat strategia care te va duce cel mai rapid la profituri. Salvezi o gramada de timp si de bani pe care probabil i-ai pierde folosind strategii gresite.

Mica Publicitate in presa scrisa
Publicare anunturi de mica si mare publicitate in ziare - editia tiparita. Aparitie in ziar in maxim 24 ore!

Agentie de Publicitate - Logo, Print & Web Design
Shen Media - Agentie Interactiva de Publicitate in Iasi si nu numai Oferim: Consultanta Marketing - Crearea si implementarea campaniilor publicitare - Concept Identitate - Logo Design - Print Design & Package Design - Search Engine Marketing - Search Engine Optimization ( SEO ) - Web design & development - Realizare spoturi audio / video - Fotografii Comerciale - Restaurare si prelucrare digitala de imagini - Media Planning