vivacredit.ro
 

Consultanta si implementare ISO


Titlu: Consultanta si implementare ISO
Descriere: Firma de consultanta cu capital integral romanesc, care are ca principalul domeniu de activitate, acordarea serviciilor de consultanta pentru afaceri si management.
URL: http://www.senatorconsult.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: audit, audituri, implementare, ISO, consultanta ISO

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Prescription for healthy sales
We find this site useful for all the tips to be successful in sales, medical prescriptions for healthy sales.

Publicitate
Agentie de Publicitate si Dezvoltare Organizationala:agende ,calendare , mape, pliante, fluturasi, afise, pixuri, brichete, sepci, tricouri, mause-pad, inscriptionare auto, bannere, firme luminoase.Evaluare personalului, team building,web design.

calendare personalizate
Realizam o gama variata de calendare personalizate: calendare de birou, calendare de perete, calendare de buzunar. Calendarele personalizate se tiparesc digital, pe diferite tipuri de gramaje de la 130 la 300g.

Print online
Pentru arhitecti sau constructori realizarea de printuri pentru planuri este extrem de usor de realizat cu ajutorul Full Print, care ofera servicii profesioniste de plotare planuri la cele mai accesibile preturi. Indifferent de planul dvs., noi putem realiza un proiect modern si profesionist.

A Group
Cele mai mici preturi, pentru afacerea ta !\\\\\\\\r\\\\\\\\nBranding si identitate vizuala, Print si productie publicitara, Personalizari, Social Media, Platforme WEB, Aplicatii WEB / Mobile, Software personalizat.\\\\\\\\r\\\\\\\\nO echipa de profesionisti sta la dispozitia ta 24 din 24 facem tot ce este necesar pentru calitatea imaginii tale. Imaginea ta conteaza ! De aceea iti oferim calitatea A Group\\\\\\\\r\\\\\\\\n