elefant.ro
 

Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana


Titlu: Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana
Descriere: Scoala de limbi straine European Freedom. Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana, cursuri limba spaniola, cursuri limba germana. Cursuri de limba italiana pentru asistenti medicali. Recunoasterea calificarilor profesionale conform Directivei 2005/36/CE a Parlamentului European.
URL: http://www.european-freedom.eu

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: Cursuri limba engleza, cursuri limba franceza, cursuri limba italiana

Acest site a fost adaugat in data de 03/11/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri de prim ajutor
SPARD Team organizeaza cursuri de prim ajutor conform legii pentru persoane fizice si juridice. Programa de instruire este adaptata in functie de nevoile fiecarei grupe, folosind manechine si materiale moderne de prezentare. Diplomele de prim ajutor sunt acceptate de ITM. Inscrie-te la curs acum!

Texas Driving Safety Course
We offer an online course to dismiss your traffic tickets.

Publicare carte - Editura Pro Universitaria Acreditata CNCS si CNATDCU
Publicare carte cu editura acreditata CNCS si acreditata CNATDCU. Editura cu prestigiu recunoscut ce vine in ajutorul autorilor ce doresc sa publice si sa editeze carti, oferind suport si raspunsuri la intrebarile pe care le au legat de publicarea unei carti.

Magazin online carti
Magazin online de carti: carti de comunica, carti psihologie, carti business, carti dezvoltare personala si multe altele. AMSTA Publishing este o editura care publica lucrari din variate domenii, acordand o atentie deosebita segmentului reprezentat de cartile motivationale.

Cursuri de Coaching si Management
Cursuri de coaching si management: - Initiere in coaching Management prin Coaching - Business Coaching; Cursuri acreditate CNFPA: - Formator - Manager proiect - Comunicare si negociere