orange.ro
 

GRAPHOTEK EXPRES


Titlu: GRAPHOTEK EXPRES
Descriere: Tipografia GRAPHOTEK furnizeaza servicii de comunicare, creatie si tipar. Oferim servicii profesionale de ambalare si etichetare, printuri promotionale, editare si tipar carte, tipizate personalizate, rechizite si papetarie.
URL: http://www.graphotekexpres.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: ppublicitate, marketing, carte, print, papetarie, tipografie

Acest site a fost adaugat in data de 27/10/2011

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 620

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Universign INDEX
Ghidul furnizorilor și producătorilor din industria de producție publicitară Universign Index 2010 permite accesul facil la o bază de date specializată, ce include producători și furnizori de materiale și echipamente specifice producției publicitare.Fiecare companie înscrisă pune la dispoziție o listă detaliată a serviciilor furnizate, precum și date de contact complete, pentru înlesnirea unei comunicări imediate.

Agentii de publicitate-Crazymedia
Vrei un eveniment la care doar visai?Raspunsul tau se afla in mainile noastre. Crazy Media Entertainment iti ofera o varietate de servicii sonore echipament audio de ultima generati, fotografii exceptionale etc.

Servicii Productie Publicitara - SCV Media
SCV Media Promotions este o companie de productie publicitara din Bucuresti ce va intampina cu o gama larga de servicii si produse de cea mai buna calitate. Venim in intampinarea clientilor nostri cu utilaje performante, calitate foarte buna a materiei prime si profesionalismul de care dam dovada sunt doar cateva din “ingredientele” noastre pentru a realiza o gama cat mai complexa de produse si servicii, atat standardizate, cat si atipice, astfel incat sa satisfacem cele mai exigente cereri.

Agentie de publicitate | Editura | Fotografie | Video
Publicitatea este Oxigenul economiei. Mesajele ei va prezinta si va reprezinta în lume, arata cine sunteti, ce puteti si ce vreti. Încredintati mesajele dumneavoastra echipei POWdER Advertising!

atelier de publicitate
Situri Flash, situri HTML, situri dinamice PHP, redesign si intretinere site, servicii de programare a aplicatiilor web in functie de nevoile fiecarui client: modul de stiri, administrarea bazelor de date MySQL, formular online, banner, newsletter, imagini panoramice. CD/DVD de prezentare, catalog de produse, CD-uri cu instructiuni de utilizare, date tehnice, kit-uri de instalare. Tiparituri, obiecte promotionala, creatie grafica.