vivacredit.ro
 

Gradinita Bucuresti, Afterschool, Before school


Titlu: Gradinita Bucuresti, Afterschool, Before school
Descriere: Gradinita Bucuresti, Afterschool, Gradinita Sector 3, Cresa Bucuresti - Sarah Kindergarten isi propune sa fie un mediu educational profesional, familial, amuzant si atractiv pentru copii dvs.
URL: http://www.gradinita-sarah.ro/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: gradinita bucuresti, afterschool, gradinita sector 3

Acest site a fost adaugat in data de 25/10/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Zum Zum
Gradinita Zum Zum, amplasata in Bucuresti,intr-o zona aproape lipsita de trafic auto.Predarea in limbile romana si engleza.Personalul didactic atent selectionat. Va invitam sa descoperiti Gradinita Zum Zum.

Psihopedagogie speciala
Sinteze titularizare, definitivat, gradul II in invatamant la Psihopedagogie speciala, Consiliere psihopedagogica, Terapie educationala complexa si integrata, Pedagogie, Psihologie

Bac 2010
Bac 2010 - Informatii,programa,calendar,subiecte,rezolvari

After School Ploiesti
Gradinita ofera un program echilibrat de invatare prin joaca, pentru dezvoltarea cognitiva, creativa, socio-emotionala si fizica a copiilor prin activitati corepunzatoare varstei lor. Noi oferim copiilor nostri atentia de care au nevoie.

Start Academy Dermopigmentist
Start Academy Dermopigmentist se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa obtina o specializare atent studiata in dermopigmentare. Poti accesa: Cursuri pentru avansati in grupe mai mari dar si Pregatire individuala prin programele ONE2ONE , sustinute de Formatori cu experienta si acreditari internationale! Cel mai important, oferim practica fiecarui cursant pe propriul model uman!