elefant.ro
 

CompletCO


Titlu: CompletCO
Descriere: importator si distribuitor transformatoare 110v , aparate SUA , bios , incarcatoare , baterii , acumulatori , carduri de date , sanyo eneloop , convertor tensiune , baterii varta , lanterne cu leduri , maglite , sua , ups , G-Tec ups .
URL: http://www.completco.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: transformatoare110v, bios, baterii, acumulatori, sanyo, eneloop,

Acest site a fost adaugat in data de 20/10/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gama completa de usi pliante
Gama completa de usi pliante care poate raspunde tuturor cerintelor. Usi pliante fabricatie Italia, din pvc atoxic, marimi standard sau executate pe marimi speciale( deschideri pana la 6m, inaltime pana la 3m), deschidere centrala sau incuietoare.

Proiector24
Sisteme complete de videoproiectie, videoconferinta si sisteme educationale, disponibile pentru test in showroomul nostru.

tratare apa piscina
Tipuri de piscine de diferite dimensiuni cu garantie intre 12 si 120 de luni, la preturi avantajoase.

De confortul tau ne ocupam noi.
ocietatea a fost înființată în anul 2015. După 7 ani de zile petrecuți la unul dintre cele mai mari magazine online din țară, a venit momentul în care am decis că este timpul pentru o schimbare de mentalitate. Suntem o echipă tânără, ambițioasă și încrezătoare. Suntem aici să te ajutăm să îți sporești confortul din jurul tău. Credem cu tărie că o relație magazin-client trebuie să fie una de prietenie, nu de supunere.

Vanzare si transport puiet crap
Ferma Piscicola Slavesti vinde puiet si peste viu crap, fitofag, novac si c-teno pentru balta de pescuit, comerializare si consum propriu. Pentru pestele cumparat de la ferma noastra se asigura transport GRATUIT hidrobion.