vivacredit.ro
 

Montaje electronice


Titlu: Montaje electronice
Descriere: Aici gasiti module, circuite, kituri, montaje electronice pentru automatizari, audio, senzori pentru casa, gradina, cifru electronic, variatoare de turatie pentru motoare.Totul se expediaza prin curierat rapid.Va asteptam cu mega oferte la minipreturi!
URL: http://www.kiturielectronice.uv.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: montaje, kituri, electronice, senzori, automat, comanda

Acest site a fost adaugat in data de 21/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 29

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Frigiderul, elementul esential din bucatarie!
\'Frigiderul, elementul esential din bucatarie!\' te ajuta sa gasesti produsul potrivit nevoilor tale. Intra acum pe \'Frigiderul, elementul esential din bucatarie!\' si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege exact ce trebuie!

Detectie incendiu
Detectie incendiu si monoxid de carbon

Electrician joasa medie inalta tensiune Bucuresti pret ieftin
Echipa de electricieni efectuam montaj si reparatii instalatii electrice atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor. Interventii electrice la domiciliu non-stop in orice sector din Bucuresti. Apelati acum un electrician cu experienta!

Reparatii electronice
Service electronice ofera servicii complete de reparatii electronice la inalte standarde de calitate, reparatii televizoare la domiciliu si laborator, reparatii tv, reparatii laptopuri, reparatii calculatoare, reparatii monitoare lcd si alte reparatii electronice la domiciliul dvs sau in service-ul nostru.

Iluminare leduri inteligente
Led-design va prezinta urmatorul nivel in materie de design led. Va propunem un parteneriat bazat pe comunicare directa prin care vom crea localul dumneavoastra ideal gratie tehnologiei smart-led prin leduri programabile. Asteptam parerile dumneavoastra de proiect si impreuna putem dezvolta caminul sau localul ideal utilizant ledurile inteligente. Va punem la dispozitie programe pre-setate pentru jocul de lumini ale ledurilor in functie de tipul evenimentelor sau tematica ambientala.