vivacredit.ro
 

Montaje electronice


Titlu: Montaje electronice
Descriere: Aici gasiti module, circuite, kituri, montaje electronice pentru automatizari, audio, senzori pentru casa, gradina, cifru electronic, variatoare de turatie pentru motoare.Totul se expediaza prin curierat rapid.Va asteptam cu mega oferte la minipreturi!
URL: http://www.kiturielectronice.uv.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: montaje, kituri, electronice, senzori, automat, comanda

Acest site a fost adaugat in data de 21/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 29

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reparatii frigidere si instalatii frigorifice
G&C-94 IMPEX este specializata in executia unei game largi de montare, intretinere si service in domeniul frigului. Frigotehnist asigura service pentru orice tip de reparatii frigidere, combine frigorifice, aer conditionat, instalatii frigorifice.

Bec albastru xenon 66240CBI
Becuri xenon de inalta calitate se poate cumpara de la firma Osram. Becul 66240CBI este fabricate in Germania, au o luminozitate foarte intense. Functionalitatea depaseste 3mii de ore. Becul xenon tip 66240CBI are culoarea albastra, placut pentru conducerea de noapte. Detaliile technice detaliate ale becului sunt afisate pe site-ul nostru.

Gradinite Cluj. Gradinita si Cresa Patricia
Cresa si gradinita Patricia - Engleza si Germana matern. Ofera fiecarui copil atentie si confortul de a se simti ca acasa. Dispunem de conditii excelente si ajutam la dezvoltarea copiilor prin jocuri,activitati de instruire, miscare.

Camere supraveghere video, Sisteme supraveghere, DVR 4 canale H264
Promotii camere supraveghere video,accesorii sau sisteme video,dvr,sisteme securitate bucuresti,accesorii cctv,dvr h264 4,8,16 canale,licentiate IGPR.

Aer conditionat online de calitate cu Air Shop
Air Shop este un magazin de aer conditionat online din Sibiu in care poti gasi aparatura de aer conditionat Daikin de ultima ora: purificatori de aer, pompe de caldura, accesorii aer conditionat, piese de schimb si bineanteles unitati de aer conditionat: unitati tip duct, split, multisplit, flexi sau unitati de pardoseala. Cu un design original, o economisire a energiei datorita tehnologiei cu invertor, pompe de caldura cu emisii reduse de CO2, produsele Daikin sunt ideale pentru locuinta dvs.