vivacredit.ro
 

DRPCIV, Ia permisul din prima


Titlu: DRPCIV, Ia permisul din prima
Descriere: Chestionarele DRPCIV precum si variantele corecte de raspuns. Mediu de învatare. Legislatie. Pregatire completa pentru categoriile A, B, C si D.Am dezvoltat acest proiect deoarece multe site-uri (unele consacrate) au răspunsuri greşite în chestionarele lor.
URL: http://auto.receptie.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: drpciv, chestionare auto

Acest site a fost adaugat in data de 17/10/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinite pentru toti copiii
Este foarte dificil sa gasiti o gradinita de incredere. De aceea am creat un portal online unde veti gasi cele mai bune listari pentru gradinite bune din cele mai importante orase din tara. Gasiti listari pentru gradinite private care ofera servicii de calitate, precum si grija deplina pentru copiii vostri.

Cursuri de formare profesionala
Avangarde Business Academy este o companie privata, specializata in furnizarea de servicii de formare si perfectionare pentru adulti – cursuri de specializare (cursuri acreditate ANC sau cursuri online). Cunoastem importanta dezvoltarii individuale si admiram dorinta fiecarei persoane de a evolua profesional.

Scrie Corect
Invață să scrii corect ! Exemple de propozitii, exemple de derivari si conjugări. Totul despre gramatica limbii române.

Cursuri calificare bucatar - Logics
Cursurile de bucatar organizate de Logics se desfasoara intr-o ambianta foarte placuta si sunt sustinute de profesionisti. Pregatirea practica se face la clientii si partenerii nostrii recunoscuti in domeniu. Pe langa acestea oferim cursuri pentru multe alte domenii, de la cursuri pentru agenti economici pana la cursuri de estetica sau constructii etc.\\r\\n

Bac 2010
Bac 2010 - Informatii,programa,calendar,subiecte,rezolvari