orange.ro
 

PENTA REZIDENTIAL IASI


Titlu: PENTA REZIDENTIAL IASI
Descriere: Un complex rezidential ce cuprinde 5 blocuri, cu sapte tipuri de apartamente cu una, doua si trei camere, curte si parcare privata, gradinita particulara, magazin alimentar,etc., situat in zona Tatarasi, din municipiul Iasi, la numai cateva minute de statia de mijloc de transprt in comun.
URL: http://pentaiasi.blogspot.com

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: penta iasi, rezidentiale, apartamente de lux, bloc nou

Acest site a fost adaugat in data de 08/10/2011

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 396

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Anunturi Imobiliare
Anunturi imobiliare adaugate de agentii sau particulari. In portalul AnunturileImobiliare.ro anuntul se adauga simplu si rapid. Nu trebuie sa te conectezi sau sa completezi zeci de campuri. Cele mai noi anunturi imobiliare de pe piata imobiliara sunt adaugate zilnic si sunt listate in categorii de anunturi imobiliare specifice.

Amenajari Interioare, Mobila, Decoratiuni
Ne propunem sa ajutam cat mai multi oameni. Cei care ar vrea sa-si amenajeze casa insa cunosc mai putin etapele vor gasi o informatie descrisa fara termeni specifici ( sau cat mai putini ) alaturi de multe poze, imagini, fotografii si secvente video de amenajari interioare.

Case legea 112 intermedieri cumparari vanzari
Compania Bella Simona, este infintata in anul 1991 in Bucuresti. Oferim servicii de consultanta si intermedieri imobiliare: vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, garsoniere, apartamente, case vile, terenuri, spatii comerciale. Ne-am specializat si in vanzari de case nationalizate, cumparate pe legea 112. Acordam consultanta, in vederea obtinerii actelor necesare vanzarii, in siguranta si legalitate. Cu noi evitati cumpararea unui imobil revendicat, cu notificari, dosare pe rol sau litigii.

Vandex
Hidro Top Construct are ca obiect de activitate executia lucrarilor de hidroizolatie cu membrane bituminoase, impermeabilizarea cu ajutorul cimenturilor osmotice, realizarea de termosisteme, aplicarea pavajului si bordurilor, realizarea de tamplarie, efectuarea lucrarilor de amenajari interioare, precum si distributia de materiale de constructii.

Apartamente de inchiriat Brasov
Va oferim solutii imobiliare complete, anunturi imobiliare gratuite din judetul Brasov, specializate pe vanzari, cumparari, schimburi si inchirieri de proprietati imobiliare ca apartamente, garsoniere, case, vile, spatii comerciale si terenuri libere. Inscrierea ofertelor pe site este gratuita atat pentru particulari cat si pentru agentiile imobiliare.