vivacredit.ro
 

Medalioane, insigne, medalii – accesorii metalice


Titlu: Medalioane, insigne, medalii – accesorii metalice
Descriere: Magazin online cu accesorii metalice. De aici puteti procura medalioane, dog-tags, insigne, medalii, brelocuri, si multe altele. Se pot cumpara accesorii metalice cu plata online sau cu plata ramburs, cu livrare in toata tara.
URL: http://www.metalicshop.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie: accesorii metalice, accesorii telefoane, brelocuri, medalioane animale, medalioane militare

Acest site a fost adaugat in data de 07/10/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sisteme de ridicat si manipulat utilaje
AKKORD Group s.r.l a fost infintata in 2003 si are ca domeniu principal importul si distribuţia de echipamente & instrumente de masura si control pentru uz industrial. Dintre brand-urile comercializate, amintim: Klass Messzeuge, Mitutoyo, Kaefer, Kroeplin, Kern & Sauter, Jung-Hebetechnik, KS Tools, HaWe, Nitto Kohki si Loctite.

Bijuterii handmade
Magazin online cu bijuterii handmade realizate cu tehnici diferite: bijuterii quilling, bijuterii rasina, bijuterii plexiglass, bijuterii piele

Letitiabijuterii
Bijuterii handmade din pietre semipretioase, perle de cultura, sticla si argint 925. Majoritatea sunt unicate, la cerere se pot reface daca mai am materiale.

Rechizite Scolare si Birotica
Rechizite Scolare si Birotica Magazin Online se ocupa de distributie en-detail de rechizite scolare, birotica, haine, paturi, carucioare, articole fumatori, electrocasnice, articole sportive, articole pentru copii, etc. www.chinamagazin.ro

Corpuri iluminat leduri
Leduri si corpuri de iluminat interior si exterior cu leduri si cu senzori de miscare crepusculari si infrarosu, pentru automatizarea iluminatului in spatii interioare precum holurile din birourile corporatiste; cele mai noi tehnologii germane Steinel si austriece Eglo si Globo cu oferte de aplice, plafoniere si spoturi cu becuri cu LED-uri clasa A++ la cea mai variata gama de lampi cu leduri, senzori si baterii.