orange.ro
 

Giada -Rome


Titlu: Giada -Rome
Descriere: Bijuterii ,Make-up
URL: http://refanlalylaly.blogspot.com/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Bijuterii, parfumuri Refan, Make-up Lady\'s,

Acest site a fost adaugat in data de 21/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 227

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca Tulcea
Anunturi de angajare de la firme din tulcea care cauta forta de munca experimentata dar si necalificata pentru joburi in diverse domenii.

Reprezentant Oriflame -Inscriere Oriflame
Oriflame a pregatit o multime de produse Oriflame la preturi deosebite. Acum avem inscriere Gratuita, profita si tu de aceasta oferta. Websitul reprezentant-orif.com face inscrieri in toata tara. Inscrie-te acum si ai produse la preturi deosebite.

Recrutare in constructii
LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.

Ingrijire Batrani Austria - Recrutare personal
Prin colaborarea cu angajatori importanţi din Austria avem posibilitatea de a oferi locuri de muncă pentru persoane necalificate sau calificate ȋn domeniul medical pentru următoarele posturi disponibile :\\r\\nIngrijitoare batrani si Asistente medicale care se ocupa ȋngrijirea persoanelor vârstnice la domiciliul acestora

Locuri de munca in Uniunea Europeana
Suntem prima platforma online care aduce laolalta atat ofertele de munca de pe piata online din Europa cat si o complexa baza de date a persoanelor care isi cauta un loc de munca.