orange.ro
 

Modchip-Land - Magazin online electronice


Titlu: Modchip-Land - Magazin online electronice
Descriere: Magazinul online Modchip land ofera o gama larga de accesorii jocuri video, video hardware, chipuri modare console, jocuri electronice, console jocuri si alte produse similare. Service si mentenanta console jocuri, notebookuri, tablete. Modchip land asigura calitatea produselor comercializate.
URL: http://www.modchip-land.com

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: playstation, nintendo wii, sony psp, console jocuri, modchip, accesorii joc video

Acest site a fost adaugat in data de 17/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Syscami Galati
Firma Syscami Galati monteaza interfoane,alarme, sisteme de supraveghere video, acces cartela, instalatii electrice iluminat. Servicii oferite atat persoanelor fizice cat si asociatiilor de proprietari.

Reparatii televizoare la domiciliu, reparatii monitoare lcd
Reparatii Televizoare, monitoare si alte electronice de inalta calitate in Bucuresti si zonele limitrofe pentru toate buzunarele

Supraveghere video
Camere de supraveghere video. Instalarea si achizitionarea unui sistem de supraveghere video pentru casa sau afacerea pe care o detineti este deosebit de importanta pentru protectia familiei si a bunurilor dvs. si dvr

Detectie incendiu
Detectie incendiu si monoxid de carbon

Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center
Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p. Toate la doar un click de telecomanda distanta! Interfata HDMI si Comopnent Full HD, iesire audio SPDIF. Adauga un hard-disk intern sau extern, si A-100 poate deveni centrul multimedia al casei tale.