elefant.ro
 

Apartamente popesti leordeni


Titlu: Apartamente popesti leordeni
Descriere: Aveti posibilitatea de a achizitiona o locuinta foarte spatioasa intr-un imobil nou, cu un regim de inaltime redus, intim si civilizat in cadrul caruia sunt oferite spre vanzare un numar de 24 de unitati locative.
URL: http://www.sabina-rezidential.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamente de vanzare, apartamente in popesti leordeni

Acest site a fost adaugat in data de 16/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Panoramic New House Iasi
Panoramic New House Residence Iasi, complex de vile insiruite in Iasi, situate la iesirea din capat Cug spre Valea Adanca, va ofera 48 de vile insiruite cu 4 camere, 2 bai, dispuse pe P+E+M, constructie din caramida, cu predare la cheie, situate intr-o zona foarte linistita, cu acces facil catre toate punctele de interes din oras.

Imobiliare in Sibiu
Locatia virtuala destinata anunturilor imobiliare din toata tara, este un site foarte organizat, fiecare anunt are o descriere completa cu informatii despre zona in care este situat.Daca pana acum trebuie sa mergi cauti foarte multi timp agentii imobiliare, acum nu mai este cazul deoarece pe acest site sunt date sugestii si despre agentii imobiliare.

Cadastru, topografie, masuratori GPS
Beneficiind de aparatura performanta si personal cu o mare experienta in domeniul cadastrului,masuratorilor topografice si GPS, firma noastra va ofera servicii de calitate. Daca aveti o problema de rezolvat in domeniul cadastrului, daca aveti nevoie de o ridicare topografica sau doriti masuratori GPS nu ezitati sa ne contactati!

Hala Industriala
Hala-industriala.ro esti un site creat pentru segmentul industrial al pietei imobiliare.Sectorul industrial este impartit in doua mari subgrupe: spatii de depozitare si spatii de productie, fiecare dintre ele au caracteristici diferite.

Vanzari Case Pantelimon
Vanzari Case Pantelimon inchirieri case vile Pantelimon case de locuit si case de vacanta in judetul Ilfov