vivacredit.ro
 

Filantropie


Titlu: Filantropie
Descriere: Filantropie este un cuvant putin cunoscut de catre noi. Cati dintre romani mai fac acte de filantropie? Multi romani ar avea insa nevoie de un astfel de ajutor filantropic. Asoc. Speranta pentru Romania este specializata in actiuni de filantropie.
URL: http://www.sperantapentruromania.ro

Categorie: educatie si cultura > religie si spiritualitate
Cuvinte cheie: filantropie, actiuni de filantropie, filantropic

Acest site a fost adaugat in data de 13/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Teste eneagrama, cursuri, evaluari, astrologie, horoscop
ASAE - Cursuri si seminarii de eneagrama si astrologie, consultanta dezvoltare personala, teste eneagrama. Prezentare lucrari astrologie - Initiere in Astrologia Stelelor Fixe

Duhovnicul Ortodox Ilarion Argatu
Acest site este dedicat memoriei marelui duhovnic si exorcist, Parintele Ilarion Argatu, in care se prezinta viata si opera sfintiei sale. Site-ul, permite postari de: marturii,comentarii, drept la replica si comenzi online de carti cu Parintele Argatu.

Magazin virtual disponibil pentru credinciosi
Magazinul online care vine in ajutorul credinciosilor curiosi cu o multitudine de carti religioase foarte bune despre sfintii care au savarsit minuni, interviuri si marturii cu si despre parintii ortodocsi romani, povatuiri duhovnicesti pentru parinti si copii, studii teologice, scrieri patristic si rugaciuni.Te pot indruma sa alegi calea cea buna, iti vor raspude la intrebarile tale si ale copilului tau de spre Dumnezeu, Iisus Hristos, Fecioara Maria, faptele Sfintilor.

Mesaje de Craciun si Anul Nou
Mesaje de Craciun, Mesaje de Anul Nou, Mesaje si Urari de Sarbatori

intercer.org
INTERCER. Biblia Online. Materiale biblice, de sanatate, copii, tineret, stiri, biserici, institutii, chat, forum, radio, Tv