vivacredit.ro
 

Filantropie


Titlu: Filantropie
Descriere: Filantropie este un cuvant putin cunoscut de catre noi. Cati dintre romani mai fac acte de filantropie? Multi romani ar avea insa nevoie de un astfel de ajutor filantropic. Asoc. Speranta pentru Romania este specializata in actiuni de filantropie.
URL: http://www.sperantapentruromania.ro

Categorie: educatie si cultura > religie si spiritualitate
Cuvinte cheie: filantropie, actiuni de filantropie, filantropic

Acest site a fost adaugat in data de 13/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri yoga Bucuresti
Artofliving ofera cursuri yoga in bucuresti la preturi mici. La cursuri pot avea acces copii pana la inaintasi Oferta de cursuri nu se rezuma doar la yoga, oferim cursuri de meditatie, de relaxare, de fericire si multe altele.

magazinbiserica.ro
importam din grecia candele, cadelnite, sf vase, clopote, caldarusa botez

Anticariat Esoteric
Vindem si cumparam o larga varietate de carti, reviste si materiale video din toate domeniile esoterismului: alchimie, astrologie, yoga, ocultism, parapsihologie, tantra, kabbalah, shamanism, etc. Majoritatea titlurilor sunt in limba engleza, unicat in Romania.

Electro UTIL Instal
executam instalatii electrice,comercializam materiale si echipamente electrice,producem si comercializam articole religioase,statui,statuete,pictura manuala

Inchizitia
Afla totul despre inchizitie citind articolele detaliate de pe site-ul nostru. Una din cele mai intunecate perioade din istoria crestinismului este perioada inchizitiei.