vivacredit.ro
 

cabinet avocat iasi


Titlu: cabinet avocat iasi
Descriere: Avem peste 8 ani de experienta in domeniul avocaturii. Suntem specializati pe cauze civile : dreptul fiscal, dreptul muncii, dreptul familiei, legea societatilor comerciale. De asemenea oferim pachete de servicii pentru persoane juridice, 90% dintre clientii nostri fiind societati comerciale.
URL: http://www.bunavocat.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat iasi, contestatie titlu executoriu, infiintari societati, servicii avocatura pentru diaspora

Acest site a fost adaugat in data de 06/09/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

cam balkon
cam balkon

e-juridic.ro
Portalul lumii juridice din Romania! Acum, pentru lumea juridica, s-a terminat cu teancurile de carti, cu cautatul prin mormane de documente, cu semne puse la diferite legi, cu biblioteci prafuite.

Revista Juridica
Sunteti: Profesionist al lumii juridice? Student la Drept? Ori va aflati pur si simplu: In cautarea unei solutii/explicatii juridice? A unui model de contract, act, cerere, actiune in justitie? A celor mai recente acte normative de interes pentru dvs.? Atunci Revista Juridica revista saptamanala absolut GRATUITA va sta la dispozitie.

LEGIS
LEGIS - program de legislatie romaneasca si europeana actualizat zilnic

Avocat Tudor Duca
Avocat si practician in insolventa din mun. Iasi. Specializat în consultanță și litigii de drept civil și dreptul afacerilor, inclusiv în proceduri de insolvență și faliment.​