watchshop.ro
 

Obiecte promotionale si materiale tiparite


Titlu: Obiecte promotionale si materiale tiparite
Descriere: Va punem la dispozitie o gama variata de materiale promotionale: materiale textile promotionale, tricouri personalizate, tricouri polo, tricouri clasice, geci, sepci, intrumente de scris, pixuri promotionale din plastic si metalice, stilouri, seturi de lux, brichete, genti promotionale, genti de laptop, genti de conferinta, ceasuri de perete, umbrele, brelocuri si multe alte obiecte promotionale!
URL: http://www.partenermedia.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: obiecte promotionale, materiale promotionale, tricouri personalizate, pixuri inscriptionate

Acest site a fost adaugat in data de 30/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Reduceri si Oferte
Pe exporeduceri.ro gasiti oferte si reduceri la restaurante, saloane de infrumusetare, cursuri, entertainment si multe altele.

Servicii de marketing
integrate de marketing vine cu cea mai larga gama de servicii si solutii de marketing fie ca ne referim la cercetare, analiza, proiecte de marketing; consultanta in management creare, optimizare site-uri si social media; realizare grafica de pliante, bannere sau spoturi video; servicii de PR si organizari evenimente corporate

Slim lift
Ai vrea sa vezi un corp mai suplu atunci cand te uiti in oglinda? Poarta Slim\'n Lift! Slim\'n Lift este o lenjerie de corp revolutionara care iti subtiaza instant formele. Secretul consta in designul unic ce combina confortul cu utilul pentru a-ti oferi corpul la care ai visat dintotdeauna

Print indoor
Fotografii si tipar digital. Print de mare rezolutie si mare dimensiune. Fotografii de mari dimensiuni. Laborator foto de mari dimensiuni. Printuri de mari rezolutii. Tipar de mari dimensiuni.

Reclame Tv
Reclame Tv si reclame publicitare romanesti. Comentez pe blog reclame bune sau proaste, din punctul de vedere al telespectatorului, consumator de publicitate.