vivacredit.ro
 

Obiecte promotionale si materiale tiparite


Titlu: Obiecte promotionale si materiale tiparite
Descriere: Va punem la dispozitie o gama variata de materiale promotionale: materiale textile promotionale, tricouri personalizate, tricouri polo, tricouri clasice, geci, sepci, intrumente de scris, pixuri promotionale din plastic si metalice, stilouri, seturi de lux, brichete, genti promotionale, genti de laptop, genti de conferinta, ceasuri de perete, umbrele, brelocuri si multe alte obiecte promotionale!
URL: http://www.partenermedia.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: obiecte promotionale, materiale promotionale, tricouri personalizate, pixuri inscriptionate

Acest site a fost adaugat in data de 30/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Laminare si termotransfer
Servicii de laminare si personalizare prin termotransfer pentru produse publicitare indoor si outdoor, distribuitor produse si accesorii pentru industria publicitara.

Dialogica - Pe caile intelegerii
Dialogica - Pe caile intelegerii. Agentie full service: PR institutional, PR politic, PR de criza, celebrity PR si Advertising. Servicii de relatii cu presa, de organizare interna, training de personal, analiza si planificare, implementare de campanii

Lemon Studio
Lemon Studio este o agentie de publicitate full service, ce ofera servicii de advertising si consultanta si este specializata in creatie grafica, branding, design si fotografie.

productie publicitara
Firma cu o bogata expierenta in productia publicitara executam toata gama de materiale publicitare indoor si outdoor la cel mai bun raport pret - calitate.

Tamplarie pvc
Termopane\\r\\nBucuresti, Valea cascadelor, sector 6\\r\\nhttp://www.termopane.co/contact/ - termopane@termopane.co\\r\\nNumar de Telefon : 0729 31 91 41