smokemania.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 1125

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Oferte Paste
Oferte Paste Valea Prahovei, pachete promotionale pretul minim garantat. Cele mai bune oferte de pe piata romanesca, comod si simplu doar cu un telefon.

cazare Ploiesti | hotel P
Va stam la dispozitie cu un ambient placut si propice atat pentru afaceri cat si pentru petrecera timpului liber. Cand este vorba de cazare Ploiesti Hotel Sud Ploiestieste locul ideal.

Mobilier HoReCa si terasa ratan sintetic
Livram mobilier HoReCa pentru majoritatea tipurilor de localuri de agrement si relaxare din ratan sintetic, otel, aluminiu, lemn, beton pentru restaurante, terase, cafenea, bar, pub, precum si pentru piscina strand sau club. Oferim solutii de decoratiuni, propunem cele mai eficiente planuri de amenajari interioare exterioare, mic mobilier si obiecte de decor.

oferte cazare
Cele mai bune oferte de cazare. Cazare la hoteluri, vile si pensiuni in cele mai frumoase zone din Romania. Oferte de cazare actualizate la cele mai mici preturi.

Cazare eforie nord
Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel Fortuna ofera turistilor ofera cazare oaspetilor sai in 149 camere si 8 apartamente. Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda atmosfera caminului dumneavoastra.