vivacredit.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 1165

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiuni Timisoara, Cazare Timisoara
Pensiuni Timisoara, Cazare Timisoara, PensiuniTimisoara.ro va ofera cazare in Timisoara, la pensiuni si hoteluri in Timisoara. PensiuniTimisoara.ro este un portal online care iti sta la dispozitie cu cele mai bune unitati de cazare din Timisoara. Acesta este locul in care gasesti cazare la preturi accesibile, atat la pensiuni in Timisoara, cat si la hoteluri in Timisoara.

Cazare Hotel Plopeni Prahova
Recent deschis, Hotelul Enigma din Plopeni cu o capacitate de 28 locuri, va ofera cazare in 10 camere duble si 2 apartamente.\\r\\nEmail: restaurant.enigmaplopeni@yahoo.com\\r\\nTelefon: 0720.595.312\\r\\nOras: Plopeni\\r\\n

Pensiunea Isabella
Pensiunea Isabella este o pensiune turistica moderna situata in sud-vestul Romaniei, in comuna Berzeasca Nr. 537, judetul Caras-Severin, intr-un cadru natural mirific, in plina rezervatie naturala \"Parcul Natural Portile de Fier\", zona unica in Europa.

Cazare in Bucuresti - cazareinbucuresti.info
Servicii de cazare in Bucuresti. Cris Art House ofera servicii de cazare in Bucuresti in garsoniere ultracentrale in regim hotelier la cele mai avantajoase preturi. Garsonierele fiind spatioase si confortabile, complet utilate, situate in zonele centrale ale Bucurestiului.

HostelsClub - Rezervare hosteluri si pensiuni in toata lumea
Portalul nostru online pune la dispoziţia călătorilor din toate colţurile lumii un motor de căutare online şi rezervări pentru destinaţii din toată lumea. Fie că vrei să călătoreşti din sau n Europa, America de Nord, America de Sud, Asia, Oceania sau Africa, noi avem exact ceea ce cauţi.