orange.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 1078

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

pensiunea iza
O vacanta de neuitat in Maramuresul istoric .Merita sa vi intr-un mediu rustic, cu mancare traditionala.Patria Dacilor liberi este doar aici...Istoria acestor meleaguri de vis merita sa o cunosti.Parca timpul sa oprit in loc in urma cu 100 ani...si vorba poetului: \\\\\\\"vesnicia sa nascut la sat\\\\\\\" se adevereste.O plimbare cu mocanita pe Valea Vaseruli sau cu sania trasa de cai,te va face sa mai revii.Portile maramuresenilor va asteapta deschise cu drag.

Hotel in Bucuresti cazare Hotel Levor
Hotel de 3 stele LevOr Bucuresti ofera cazare in centrul Bucurestiului, organizeaza conferinte, inchiriaza pe termen lung. Camere si apartamente de hotel.

Cazare Deva
Motelul Maestro, la standardul de 3 stele, pune la dispozitia clientilor un numar de 20 de camere si un apartament cu 2 dormitoare. Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, frigider, aer conditionat, telefon, internet si bai utilate modern.

cazare pensiuni
Portal de turism ce include ofertele pensiunilor din zonele turistice importante ale Romaniei, dar si din zone rurale, rupte de civilizatie. Turismo te invita sa gasesti informatii proaspete si oferte speciale ale hotelurilor si unitatilor de cazare din toata tara.

cazare brasov
Noi iti oferim apartamente de 2,3 si 4 camere pentru cazare in Brasov mobilate si utilate cu bun gust \\\\\\\\r\\\\\\\\nDOTARI APARTAMENTE: incalzire centrala pe fiecare apartament; bucatarii proprii dotate cu aragaz, frigider, filtru de cafea, toaster; telefon; televiziune prin cablu; acces internet; radio