elefant.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 1249

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hajduszoboszlo Cazare
Cazare Hajduszoboszlo. Informatii despre cazare la hoteluri, vile, pensiuni sau apartamente. Costuri, conditii, rezervari si alte informatii despre cazare in statiunea Hajduszoboszlo.

Crazy Duck Hostel Bucuresti
Do you need a good accommodation in Bucharest ? Choose Crazy Duck Hostel Bucharest - you will be in the downtown, close to every point of interest. Cozy private rooms amp; dorms, kitchen area, recreation lounge, garden terrace available.

Cazare Piatra Neamt
Oferte de cazare la pensiuni din Piatra Neamt si judetul Neamt. Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni. Ne mandrim cu cele mai noi pensiuni si cu cele mai bune oferte de cazare din orasul Piatra Neamt si din intreg judetul Neamt.

cazare Suceava
Pensiunea Villa Alice**** Suceava are o amplasare excepţională fiind situată ultracentral, dar într-un loc liniştit, lângă parcul mereu verde Simion Florea Marian. Este locul ideal pentru sejururi de afaceri, culturale sau de relaxare fiind în imediata apropiere a principalelor instituţii ale statului.

Portal Cazare Delta Dunarii
Portal de turism cu toate unitatile de cazare din Delta Dunarii.\\\\\\\\r\\\\\\\\nOferte de cazare last minute, team building, paste, craciun in Delta Dunarii.\\\\\\\\r\\\\\\\\nVanzari/cumparari ambarcatiuni, vanzari/cumparari motoare de barca, imobiliare Delta Dunarii, anunturi diverse Delta Dunarii, forum Delta Dunarii.\\\\\\\\r\\\\\\\\n