vivacredit.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 1223

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cambalkon Ankara
Efe Cambalkon 2002 yılından beri Kaliteli hizmet anlayısı ve sunduğu hizmet ile Ankarada cam balkon hizmeti sunmaktadır. Cam balkon, Balkon Kaplama, Cam Kaplama, Çatı Kaplama, Kış Bahçesi, Teras Kaplama İşleriniz Kaliteli hizmet anlayışı ile sizlere sunulmaktadır.

Pensiunea Salsovia
Pensiunea Salsovia este situata in pitoreasca localitate Mahmudia, unde natura a imbinat frumusetea vechilor dealuri dobrogene cu Delta Dunarii, tinut aparte in Europa si in lume, in permanenta transformare. Pensiunea Salsovia din Mahmudia va ofera locul de cazare necesar petrecerii timpului liber.

Murighiol cazare
Casa Agapie este casa de vacanta ideala unde poti petrece clipe de neuitat alaturi de familia sau prietenii tai. Iti punem toata casa la dispozitie ca sa te poti bucura in voie de tot ce iti poate oferi Delta Dunarii si sa te relaxezi departe de lumea dezlantuita in care traim. Asteptam nu doar pe acei care vor sa pescuiasca sau sa vaneze, ci si pe aceia care vor sa se relaxeze.

Unitati de cazare din Romania
Cauti „Cazare„ ? Intra pe Cazare.info si vei gasi toate unitatiile de cazare din Romania cu oferte actualizate, poze, preturi si date de contact ale proprietarilor. Vei putea face rezervare direct la proprietari fara intermediari sau taxe suplimentare. Descopera site-ul Cazare.info

Cele mai avantajoase oferte de cazare
Turism romanesc la un click distanta.. Cele mai avantajoase oferte de cazare din Romania, detalii si adrese pentru hoteluri, moteluri, vile, cabane si pensiuni din Romania.