watchshop.ro
 

Hotel Tranzzit Bucuresti


Titlu: Hotel Tranzzit Bucuresti
Descriere: Hotelul Tranzzit este situat lânga Gara de Nord. Oferim preţuri promoţionale.
URL: http://www.hoteltranzzit.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare bucuresti, hotel bucuresti, cazare Gara de Nord

Acest site a fost adaugat in data de 29/08/2011

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 1075

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Hotel Helis
Hotelul Helis este situat in cartierul Brasovul Vechi,fiind optim amplasat atat cu acces usor spre centrul comercial al orasului,obiectivele turistice vechi de secole cat si de drumul spre statiunea montana Poiana Brasov. tel:0268410223

Cazare, Cazare Predeal, Cazare Mamaia, turism, pensiuni, hoteluri, Romania.
Rotouring.com este locul ideal pentru cautarea de unitati de cazare in Romania. Oferta cuprinde spatii de cazare la pensiuni si hoteluri pe litoral, la munte dar si in statiuni balneare. Informatiile sunt postate in sase limbi straine.

Cazare vila Evergreen
Iubitorilor de vacante la munte in Bucegi le oferim una dintre cele mai tentante oferte de cazare la pensiuni si vile Predeal, unde, alaturi de gazduire pentru familiile cu copii se pot desfasura si activitati recreative de team building. Accesul animalelor de companie este permis in orice sezon.

Cazare Breaza
Veti putea gasi pe acest site toate informatiile necesare fiecarui turist,precum: cazare Brebu, hoteluri Brebu, pensiuni Brebu si de asemenea locatii din Brebu.

Regim Hotelier Maria Cluj
Regim Hotelier Maria este o firma care ofera inchiriere de apartamente in Cluj Napoca. Apartamentele sunt oferite in sistemul regim hotelier, cu toate utilitatile specifice unui hotel (Internet, TV + cablu, mobilier, etc).