vivacredit.ro
 

Piatra naturala


Titlu: Piatra naturala
Descriere: Va oferim cele mai bune solutii pentru a crea un aspect vizual placut casei dumneavoastra prin placare piatra si pavaje piatra din piatra naturala, piatra decorativa, marmura si travertin la preturi accesibile.
URL: http://www.placarepiatra.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: piatra naturala, placare piatra, piatra decorativa

Acest site a fost adaugat in data de 17/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Qfenster - geamuri și ferestre
Specialiștii Qfenster va ofera cele mai bune solutii pentru dumneavoastra. Clientii ne recomanda drept profesionisti in domeniul ferestrelor. Dispunem de o gama larga de produse pentru orice necesitate constructiva.

Galerii pentru perdele, tapet din fibra de sticla
Compania Mannori importa, comercializeaza si distribuie galerii pentru perdele si draperii, accesorii pentru ferestre, sisteme inovative de montaj, tapet din fibra de sticla si o gama larga de produse pentru amenajarea interioara si exterioara a casei

www.iipaveldaniel.bizoo.ro
Intreprinderea individuala Pavel Daniel produce si comercializeaza o gama larga de produse din carton: -ambalaje patiserie (tavite fursecuri, hartie) -ambalaje torturi (cutii, tavite carton, hartie, dantele) -ambalaje pizza (cutii, triunghiuri, hartie) -ambalaje fast-food (cutii, caserole, hartie, pungi hartie, farfurii carton) -ambalaje incaltaminte (cutii pantofi, ghete, botine, cizme) -ambalaje transport -ambalaje sticle vin -ambalaje pentru depozitare

Analiza de risc
Evaluator de risc intocmesc analiza de risc la securitatea fizica pentru determinarea nivelului de risc, diminuarea riscurilor si pentru avizarea planurilor de paza.

Usi din lemn, mobilier lemn, mobilier sticla
Avem idei si tehnologie pentru productia de usi din lemn masiv , mobilier de magazine, mobilier din lemn, scaune, mobilier din sticla, ambarcatiuni nautice din lemn, reconditionare mobilier de arta.