orange.ro
 

Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca


Titlu: Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca
Descriere: Panouri incalzire radiante Cluj-Napoca Societatea noastra va ofera panori radiante in infrarosu la pret de producator acum si in judetul Cluj.Panouri radiante sunt produse in romania si au o garantie de 10 ani. Principalul avantaj al panourilor radiante in infrarosu este faptul ca avem un confort termic bun la 17-18°C in loc de 21-22°C folosid sisteme clasice. Economisiti 30-40% din costurile cu incalzire. Fara avize, proiectare si instalare.
URL: http://www.panouri-incalzire-cluj.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: panouri radiante, infrarosu, cluj napoca, incalzire, solare

Acest site a fost adaugat in data de 13/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

poker chips
Jetoane poker in casete de aluminiu, de cea mai buna calitate. Poker chips ofera seturi complete de poker pentru cazinouri si pasionatii acestui joc.

Proiectoare
Adu cinematografia la tine acasa. Cu ultimele modele de proiectoare te vei simti mai aproape de actorii preferati.

Sfaturi iPhone
Sfaturi, deblocare, informatii, stiri, iPhone

Supraveghere video
Supraveghere video de calitate prin camere de supraveghere video si DVR Stand Alone cu 4, 8 si 16 canale. Blogul va dezbate despre astfel de informatii si va aduce in atentie diverse sisteme de securitate, informatii despre importatori, preturi, de unde se pot cumpara aceste sisteme de supraveghere, etc.

Detectoare radar si accesorii auto intr-un singur loc
www.detector-radar.ro Magazin dedicat pentru detectoare radar. Detectoare radar remote, cu montaj pe parbriz/ bord, cordless, cu voce, afisaj digital sau cu banda Ku. Bytrex, Beltronics, Whistler, Cobra, PNI, Escort. Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sect. 2, Bucuresti. 0722336033