orange.ro
 

Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca


Titlu: Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca
Descriere: Panouri incalzire radiante Cluj-Napoca Societatea noastra va ofera panori radiante in infrarosu la pret de producator acum si in judetul Cluj.Panouri radiante sunt produse in romania si au o garantie de 10 ani. Principalul avantaj al panourilor radiante in infrarosu este faptul ca avem un confort termic bun la 17-18°C in loc de 21-22°C folosid sisteme clasice. Economisiti 30-40% din costurile cu incalzire. Fara avize, proiectare si instalare.
URL: http://www.panouri-incalzire-cluj.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: panouri radiante, infrarosu, cluj napoca, incalzire, solare

Acest site a fost adaugat in data de 13/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Servicii tehnologice
Servicii automatizari tehnologice cu service autorizat in toata tara oriunde oricand ai nevoie .

Televizoare LCD
Televizoare LCD - Unde poti vedea cele mai tari oferte la televizoare LCD? Chiar la noi! Site-ul nostru va prezinta cele mai noi si cele mai bune oferte la televizoare LCD, televizoare LED si accesorii pentru acestea. Cele mai bune promotii le aflati de la noi.

Sisteme de supraveghere
Sisteme de supraveghere, supraveghere video. Importator direct echipamente pentru supraveghere video. Oferte sisteme supraveghere trafic. Sisteme alarma antiefractie, dvr. Sisteme de securitate video, camere de supraveghere.

Echipamente dj
Magazin online de echipamente dj cu o gama variata de echipamente profesionale pentru DJ noi si second hand, echipamente entertainment, audio indoor, outdoor, aparatura de club, precum si o gama variata de accesorii cu service si garantie in Romania.

Statii radio CB
Statii radio emisie receptie pentru auto, tir si camioane, statii radio CB Midland Alan: statii radio auto TTi, statii emisie receptie, President, statii radio PMR (Private Mobile Radio), statii radio profesionale, statii radio maritime, toate modelele de antene statii CB: Alan Midland, Sirio, accesorii statii radio, amplificatoare statii radio. www.statii-radio-cb.ro Str. Mihai Eminescu, nr. 121, Sector 2, Bucuresti. 021 2110652; 0722336033. Livrari in toata tara. Cautam distribuitori.