orange.ro
 

Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca


Titlu: Panouri incalzire infrarosii (radiante) cluj napoca
Descriere: Panouri incalzire radiante Cluj-Napoca Societatea noastra va ofera panori radiante in infrarosu la pret de producator acum si in judetul Cluj.Panouri radiante sunt produse in romania si au o garantie de 10 ani. Principalul avantaj al panourilor radiante in infrarosu este faptul ca avem un confort termic bun la 17-18°C in loc de 21-22°C folosid sisteme clasice. Economisiti 30-40% din costurile cu incalzire. Fara avize, proiectare si instalare.
URL: http://www.panouri-incalzire-cluj.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: panouri radiante, infrarosu, cluj napoca, incalzire, solare

Acest site a fost adaugat in data de 13/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Generatoare de curent
Tipuri si preturi generatoare de curent profesionale. Aici compari preturi generatoare curent. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru.

Camere de supraveghere
Oferim: -Camere IP ( camere speed dome, camere cu infrarosu, camere dome anti-vandal, camere box). -Camere analogice ( camere speed dome, camere cu infrarosu, camere dome anti-vandal, camere box, camere megapixel). -DVR( 4 canale, 8 canale, 16 canale, 24 canale, 32 canale) -NVR ( 4 canale, 8 canale, 16 canale) -Accesorii pentru camere de supraveghere(surse alimentare, cablu coaxial, carcase camere de supraveghere, suporturi camere, tester camere de supraveghere, iluminatoare infrarosu)

Echipamente disco, sonorizari profesionale, jocuri de lumini si lasere
Prezinta oferta de echipamente pentru discoteci, sonorizari profesionale, jocuri de lumini si lasere

termopane buzau 0768.449.699
ALMOPLAST- Termopane nemtesti REHAU la preturi speciale pentru toate buzunarele. Nu va mai lasati pacaliti de ofertele mincinoase ale firmelor care va ofera profile turcesti, a caror calitate e precara . \\r\\nSUNTEM singura firma din zona autorizata in montajul TERMOPANELOR REHAU\\r\\n GARANTIE 5 ANI!\\r\\nALMOPLAST- termopane fara dureri de cap! PRETURI DE FABRICA!\\r\\nPentru a va convinge va rugam cereti o oferta de pret la telefon\\r\\n

Sisteme de securitate si supraveghere video
Oferta completa de sisteme de securitate si supraveghere video; camere video, camere pe ip, speed, camere cu it, dvr, solutii de securitate.