vivacredit.ro
 

iTNewz


Titlu: iTNewz
Descriere: Stiri din industria IT&C, cu sectiune download, comentarii, tips and tricks pentru pc-ul tau
URL: http://www.itnewz.ro/

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: stiri it hardware software 3g mobil jocuri games noutati

Acest site a fost adaugat in data de 07/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

By My Connection - Retea de socializare, evenimente, anunturi, forum
By my connection, cea mai noua retea de socializare, evenimente si anunturi online. By my connection este un site dezvoltat pe conceptul \"retea de socializare\" unde evenimente le si anunturi le sunt prezente in mai multe limbi bymyconnection.ro

Programe de contabilitate - Infostar Grup Iasi
Activam pe piata romaneasca de software din anul 1994 si dezvoltam programe financiar-contabile la cheie: DotNext, Salarii si la cerere.Avem peste 1000 de implementari la societati comerciale si institutii publice.

Reparatii Calculatoare
Reparatii calculatoare,laptopuri,instalare windows XP/Vista/7(Seven),\\r\\ndevirusare,antivirus,programe,drivere,recuperare date,\\r\\nresetare parole windows/bios,configurare router,sertizare UTP,\\r\\nreparatii placi de baza/monitoare LCD/amplificatoare de putere,\\r\\nschimbare componente(surse,placi video,memorii,procesoare).\\r\\nDetalii: http://www.reparatii-calculatoare.trei.ro\\r\\n pyanystul@uv.ro sau 0726.054.690 / 0745.666.745

Director Web
Intrati acum pe cel mai nou director web.In acest director web va puteti inscrie siteul in una din numeroasele categorii si subcategorii puse la dispozitie.

Stiri si noutati din tehnologie, internet
Itradar.ro va prezinta stiri din domeniul tehnologiei, internet, jocuri, telecomunicatii. Poti afla noutati despre telefoane, tablete sau componente PC. Ne propunem sa abordam cele mai importante stiri tehnologice ale zilei, aparitii noi de produse, lansari si update-uri de software. Pe site poti gasi scurte review-uri de produse, specifiicatiile tehnice ale acestora, informatii despre pret sau data lansari! Intra pe ITradar.ro pentru portia ta zilnica de tehnologie.