elefant.ro
 

Meditatii pentru copii la limba engleza in Bacau


Titlu: Meditatii pentru copii la limba engleza in Bacau
Descriere: Absolventa a facultatii de litere cu o bogata experienta in lucrul cu copiii, dau meditatii la limba engleza si spaniola. Disponibile in Bacau, intalnirile celor mici cu limba engleza si spaniola devin o placere datorita metodelor adaptate pe care le folosesc. Contactati-ma pentru detalii.
URL: http://meditatiipentrucopii.blogspot.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: meditatii copii, meditatii limba engleza, meditatii Bacau

Acest site a fost adaugat in data de 02/08/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

4learning.ro - site meditatii Romania
4learning.ro este cel mai mare site de meditatii, sporturi si activitati din Romania care iti ofera o baza de date cu profile complete de meditatori si anunturi de meditatii la cel mai ridicat nivel

Gradinita particulara sector 2
Gradinita particulara sector 2 Gradinita in care avem timp pentru fiecare copil in parte, in care orele petrecute alaturi de noi sunt pline de magie, un nesecat izvor de motive de bucurie. 0723892378 www.gradinitamagica.ro

Cursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Ofera-i copilului tau oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine.

Curs vanzari pentru profesionisti
Premium Class reprezinta solutia ideala pentru orice companie ce are nevoie de un curs in vanzari. Ne adresam tuturor celor ce vor sa vanda mai mult, mai eficient si mai profitabil. Puteti obtine rezultate excelente numai cu un curs in vanzari prezentat de profesionistii Premium Class.

Sistemul periodic al elementelor
Sistemul periodic al elementelor. Referate despre tabelul lui Mendeleev. Informatii despre materiale si tabelulul periodic al materialelor.