vivacredit.ro
 

Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center


Titlu: Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center
Descriere: Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p. Toate la doar un click de telecomanda distanta! Interfata HDMI si Comopnent Full HD, iesire audio SPDIF. Adauga un hard-disk intern sau extern, si A-100 poate deveni centrul multimedia al casei tale.
URL: http://www.popcornhour.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: HDTV media center, HD media center, HD player, HDTV player

Acest site a fost adaugat in data de 10/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Caracteristicile unui frigider
\'CUM SA ALEGI UN FRIGIDER \' te ajuta sa gasesti produsul potrivit nevoilor tale. Intra acum pe \'CUM SA ALEGI UN FRIGIDER \' si vei gasi toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea alege exact ce trebuie!

Instalatii electrice si de automatizare
Electromecanica Satu Mare ofera servicii de realizarea si implementarea instalatiilor electrice si de automatizare, industriale si civile. Proiectare Executie: tablouri de distributie, tablouri de automatizare, instalatii industriale de automatizare si semnalizare, calculatoare de proces, linii de fabricatie, instalatii de iluminat, retelele de comunicatii si transmisii de date.

sistem-alarma.blogspot.com
teorie despre sistemele de alarma, util pentru cei care vor sa isi monteze astfel de sisteme

Panouri Termice si Fotovoltaice
Afla toate informatiile despre ce inseamna un sistem de panouri solare termice si fotovoltaice si obtine in mod gratuit 3 oferte personalizate de panouri solare.

Combina frigorifica
Totul despre tipurile de combina. Articole incepand cu combina frigorifica si pana la combina cosmetica. Preturi si oferte, pentru mai multe informatii vizitati site-ul nostru.