orange.ro
 

Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center


Titlu: Popcorn Hour A-100 HDTV Media Center
Descriere: Ti-ai dorit vreodata sa ai la dispozitie chiar pe televizorul tau toate filmele, muzica si pozele pe PC-ul tau? Atunci ai nevoie de Popcorn Hour A-100: cel mai complet HDTV Media Center existent pe piata la ora actuala. Suporta TOATE formatele de filme, muzica si poze, inclusiv x264 MKV 1080p. Toate la doar un click de telecomanda distanta! Interfata HDMI si Comopnent Full HD, iesire audio SPDIF. Adauga un hard-disk intern sau extern, si A-100 poate deveni centrul multimedia al casei tale.
URL: http://www.popcornhour.ro

Categorie: diverse > electronica
Cuvinte cheie: HDTV media center, HD media center, HD player, HDTV player

Acest site a fost adaugat in data de 09/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

sisteme de copiat la examene
Cele mai noi sisteme de copiat fara nici un fir pe corp, sisteme invizibile , care nu pot fi detectate sau bruiate, cele mai performante si mai fiabile sisteme de copiat la examene,farse,spionaj.

Sisteme de supraveghere
Sisteme de supraveghere, supraveghere video. Importator direct echipamente pentru supraveghere video. Oferte sisteme supraveghere trafic. Sisteme alarma antiefractie, dvr. Sisteme de securitate video, camere de supraveghere.

Retete inghetata
Pentru prepararea inghetatei este nevoie de ingrediente, aparat de inghetata si retete de inghetata. De aceea, pe langa aparatura de inghetata va mai punem la dispozitie retete de inghetata clasica si din fructe de sezon, precum si sorbeturi (pentru cei care tin regim).

Aer conditionat online de calitate cu Air Shop
Air Shop este un magazin de aer conditionat online din Sibiu in care poti gasi aparatura de aer conditionat Daikin de ultima ora: purificatori de aer, pompe de caldura, accesorii aer conditionat, piese de schimb si bineanteles unitati de aer conditionat: unitati tip duct, split, multisplit, flexi sau unitati de pardoseala. Cu un design original, o economisire a energiei datorita tehnologiei cu invertor, pompe de caldura cu emisii reduse de CO2, produsele Daikin sunt ideale pentru locuinta dvs.

www.washing.ro
reparatii masini de spalat la domiciliu in bucuresti si ilfov service masini de spalat reparatii masini spalat indesit whirlpool