elefant.ro
 

Ursitoare


Titlu: Ursitoare
Descriere: Ursitoare, momente de magie sau de stand up comedy de cea mai inalta calitate pentru botezuri, nunti si alte evenimente (private sau corporate) Orice idee ai pentru evenimentul tau , noi ne vom stradui (si garantam si ca vom reusi) sa o punem in practica. Asadar, tu ocupa te de lista de invitati si de local. Restul il facem noi.
URL: http://www.ursitoare.tk

Categorie: timp liber > divertisment
Cuvinte cheie: ursitoare, botez, nunta, magie, stand up comedy, evenimente, organizare

Acest site a fost adaugat in data de 26/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

la frizerie
Un site destinat barbatilor. Ultimele tendinte in stil, tunsori moderne dar si articole despre un stil apreciat in societate. Barbatii pot fi modesti, macho sau stilati. Fiecare isi alege stilul propriu in functie de educatie sau si-l pot forma personal. Un ghid cu sfaturi utile gasiti pe www.lafrizerie.com.

Resurse de Petreceri
Oferim servicii pentru organizare de evenimente si petreceri. Animatori si mascote, organizam ateliere cu activitati de entertaining. Facem decoratiuni cu baloane umflate cu heliu, arcade din baloane, entertaining la petreceri anivesare si evenimente private,Inchiriem accesorii de petrecere, echipamente de joaca (tobogane gonflabile, trambuline, jocuri de petrecere si jucarii pentru copii, jocuri mari de gradina, board games, accesorii pentru candy bar, accesorii pentru colt foto)

Club vara bucuresti
Club le gaga bucuresti si le gaga mamaia deschise doar in perioada verii au devenit cele mai populate cluburi de vara alaturi de club player, boa sau fratelli

Artisti Nunta
Va prezentam artisti pentru nunta, artisti pentru petreceri si alte tipuri de evenimente private.\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nPentru informatii privind preturile pentru prestatii artisti la nunta, botezuri, tarifele, cotatiile si onorariile solicitate si deasemenea cu detaliile privind recitalurile artistilor la botezuri, durate, conditii de desfasurare, conditii de colaborare, rezervare si contractare, va rugam sa selectati judetul si orasul pentru care doriti.

VideoClipuri Muzica
Cele mai noi videoclipuri muzica,toate genurile!