vivacredit.ro
 

Semnatura Electronica 112


Titlu: Semnatura Electronica 112
Descriere: Oferim servicii de depunere declaratii in format electronic pe site-ul ANAF-ului.Declaratia 112 ,100,101,103,120,300,301,390,710
URL: http://www.semnaturaelectronica112.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: semnatura electronica, declaratia 112, certificat digital, declaratia, declaratie fiscala

Acest site a fost adaugat in data de 20/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Codul muncii, legea pensiilor | Legislatia muncii
Site-ul prezinta legislatia actualizate cu privire la codul muncii, legea pensiilor , legislatia muncii. Puteti primi raspunsuri la intrebari chiar de la experti.

Jurisprudenta Online
Portalul lumii juridice din Romania! Acum, pentru lumea juridica, s-a terminat cu teancurile de carti, cu cautatul prin mormane de documente, cu semne puse la diferite legi, cu biblioteci prafuite.

Traduceri autorizate bucuresti
Metafrasis.ro iti ofera traduceri la un nivel profesional si la preturi foarte competitive. Doar la Metafrasis.ro poti avea parte de traduceri autorizate in mai mult de cincisprezece limbi, printre care engleza, franceza, spaniola, italiana, germana si multe altele.Apelati cu încredere la noi si va asiguram ca veti fi impresionati atât de promptitudinea cât si de calitatea serviciilor oferite.

conta.ro
Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.

Conturi bancare anonime
Echipa de avocati Katzmann, Schindler & Partners va ofera solutii pentru zero taxe: companii offshore, deschidere conturi bancare anonime pentru persoane fizice si romane si straine, servicii de secretariat.