elefant.ro
 

Radiatoare din otel


Titlu: Radiatoare din otel
Descriere: Dolinex Piatra Neamt - Radiatoare din otel, furnizor de materiale si solutii de instalatii termice si sanitare de inalta calitate.
URL: http://radiatoare-din-otel.dolinex.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Radiatoare din otel

Acest site a fost adaugat in data de 20/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

case utilaje constructii
Distribuitor autorizat al utilajelor pentru constructii marca CASE, compania Case Utilaje Constructii, a cunoscut pe parcursul acestor ani o dezvoltare continua ajungand astazi unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de profil. Vanzari utilaje, service utilaje Cesab (stivuitoare), Furukawa (ciocane si accesorii hidraulice), Dumec (autobetoniere), OM - Keestrack (statii de concasoare si sortare mobile).t)

Dedurizatoare VDR si filtre rezidentiale
Dedurizatoare produse de Ecowater Systems LLC SUA, modele tip VDR, cu regenerare in functie de volumul de apa consumat cu rezervor uscat de sare. Filtru automat pentru toata casa care inlatura impuritati, miros, gust neplacut din apa. Statii dedurizare Ecowater model VDR sau LCS. Dedurizatoarele au by pass intern, ofera un debit mare de apa cu o pierdere mica de presiune, au rezervor uscat de sare(rezulta un consum mic de sare), afisare parametrii pe display electronic.

Inscrieri reprezentanti cosmetice
Recrutari reprezentanti din toata tara pentru produse cosmetice si de parfumerie Metropolitan Selection.Inscriere gratuita,fara contract,indiferent de varsta,studii sau locatie!Cele mai mari comisioane30-40!Intra pe sit pentru detalii. Manager Rad Ioana

Ambulanta privata AmbuHELP
Serviciul de ambulanta AmbuHELP asigura transportul pacientilor cu ambulante performante in tara si in strainatate, la cele mai mici tarife, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical la nevoie. Asistenta medicala la evenimente.

mobila
Firma noastra va ofera o gama larga de produse din domeniul mobilierului. Intra pe site si comanda