vivacredit.ro
 

Centrale termice gazeificare


Titlu: Centrale termice gazeificare
Descriere: Dolinex Piatra Neamt - Centrale termice gazeificare, furnizor de materiale si solutii de instalatii termice si sanitare de inalta calitate.
URL: http://centrale-termice-gazeificare.dolinex.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: Centrale termice gazeificare

Acest site a fost adaugat in data de 20/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Alpinism utilitar
GENERAL CONSTRUCT ALPIN - firma de constructii specializata in alpinism utilitar, montare alucobond, montare acoperisuri, montare parchet, amenajari interioare si exterioare si alte tipuri de lucrari in constructii.

Alpinstar _ Alpinism utilitar profesional
Societatea S.C. UOA S.R.L. cu capital integral romanesc, este infiintata in anul 2007, cu scopul de a oferi servicii de inalta calitate in domeniul alpinismului utilitar.Executam lucrari de alpinism utilitar la cele mai inalte standarde, suntem specializati si calificati in lucrul la inaltime realizat cu ajutorul echipamentului de alpinism utilitar (fara schela) astfel incat prin serviciile noastre de alpinism utilitar va oferim garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate

Acceptoare de Bancnote
Noi oferim cele mai bune solutii pentru sistemele de gaming, sisteme bancare, kiosk si industria de vending,si ne sustinem produsele cu un program de service invidiat de concurenta dar indragit de clientii nostri.

KroneMag
Cea mai mare parte a produselor furnizate de noi sunt din domeniul mobilierului urban, a stalpilor decorativi pentru iluminat stradal, parcuri si gradini, a cismelelor de curte si stradale, a capacelor si gratarelor ptr. canalizare si scurgeri pluviale a seturilor de mobilier de gradina si terasa, a cutiilor postale, a foisoarelor, pavilioanelor si flegoriilor din lemn, precum si a casutelor de gradina, vacanta si camping din lemn.

Consultanta afaceri, Evaluari, Studii fezabilitate, Planuri afaceri
Avensis Capital servicii consultanta in afaceri si management: evaluari, accesare fonduri europene, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, fuziuni-achizitii, cercetare-analiza piata de capital