vivacredit.ro
 

Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala


Titlu: Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala
Descriere: Cabinet Psihologic Psihotim-verificarea aptitudinilor psiho-profesionale,la angajare,periodic,reluarea/ schimbarea activitatii angajatului.(munca in ture noapte,inaltime,functii conducer e,decizie,personal educativ,sanitar,conducere masina firmei
URL: http://www.psihotim.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: avize psihologice, teste psihologice angajare, permis conducere auto, avize port-arma, medicina muncii

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet stomatologic
Cabinet-stomatologie-bucuresti.ro ofera pentru pacientii sai servicii stomatologice de endodontie, protetica, implantologie, odontoterapie si parodontologie

Produse Life Care, nutritie bio si cosmetice
Compania Life Care-nr.1 in industria BIO din Romania, va ofera peste 600 de produse de top pentru: intretinere corporala, suplimente alimentare, produse de curatenie, bijuterii, parfumuri bio, etc.

Tine glicemia in frau
Informatii vitale despre factorii care duc la o glicemei ridicata, valorile normale ale glicemiei in cursul zilei, inainte si dupa masa, remedii naturiste recomandate pentru scaderea glicemiei, sfaturi dedicate vindecarii diabetului.

Tratament psoriazis naturist - garantat 100%
Esti pe cale sa descoperi un program nou, revolutionar, care te va ajuta sa vindeci psoriazisul definitiv. Garantat 100%!

Desfundari canalizare
Servicii de desfundare si reparatii elemente de canalizare, tevi, conducte, fose, coloane, etc. Asiguram interventii atat in regim normal cat si in regim de urgenta in Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, in cel mai scurt timp si cu cel mai mic pret.