vivacredit.ro
 

Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala


Titlu: Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala
Descriere: Cabinet Psihologic Psihotim-verificarea aptitudinilor psiho-profesionale,la angajare,periodic,reluarea/ schimbarea activitatii angajatului.(munca in ture noapte,inaltime,functii conducer e,decizie,personal educativ,sanitar,conducere masina firmei
URL: http://www.psihotim.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: avize psihologice, teste psihologice angajare, permis conducere auto, avize port-arma, medicina muncii

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Case din Lemn
Case pe structura de lemn s-au construit din dorinta populatiei de a construi intr-un timp scurt si in mod eficient locuinte confortabile si durabile in timp.

Farmacie online - Medicamente24
Farmacie online cu medicamente, suplimente nutritive, aparatura medicala, produse pentru copii si produse cosmetice, cu pana la 20% mai ieftin fata de farmaciile traditionale. Clientul isi poate primi comanda in maxim 48 de ore pe intreg teritoriul tarii.

Cabinet psiholog Bucuresti
Cabinet individual de psihologie in Bucurest, ofer servicii personalizate de terapie si psihoterapie familiilor si cuplurilor aflate in impas emotional. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati.

Clinica Ortodent
Clinica Ortodent este specializata in ortodontie, profilaxie, indreptarea dintilor cu ajutorul aparatelor dentare si tratamente de albirea dintilor.

Bionatura Plus
Bionatura Plus este o companie romaneasca, care concepe suplimente nutritive de o foarte buna calitate. De asemenea, este compania care a produs suplimentul nutritiv Biostem, acesta fiind primul multiplicator romanesc de celule stem adulte.