smokemania.ro
 

Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala


Titlu: Aviz port-arma Timisoara,evaluare, selectie,recrutare profesionala
Descriere: Cabinet Psihologic Psihotim-verificarea aptitudinilor psiho-profesionale,la angajare,periodic,reluarea/ schimbarea activitatii angajatului.(munca in ture noapte,inaltime,functii conducer e,decizie,personal educativ,sanitar,conducere masina firmei
URL: http://www.psihotim.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: avize psihologice, teste psihologice angajare, permis conducere auto, avize port-arma, medicina muncii

Acest site a fost adaugat in data de 19/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cafea verde de si pentru slabit
Extractul de cafea verde te ajuta sa pierzi in greutate intr-un timp record fara sa fie nevoie sa scoti anumite alimente din dieta. Consumul de cafea verde iti va ajuta sistemul digestiv sa lucreze asa cum trebuie.

Fizioterapie - Cabinet de masaj medical in Cluj
Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, efectuam tratamente cu laser, ultrasunete, curenti terapeutici, microunde si unde scurte. Folosim aparatura de fizioterapie de ultima generatie.

Aloe vera
Aloe vera si cateva din proprietatile de vindecare si tratare a multor boli. Planta de aloe vera si mai ales gelul de aloe vera a fost, este si va fi un adevarat miracol pentru multe persoane care s-au tratat cu aloe vera.

extensii de gene
Unic distribuitor, în Bucureşti, al produselor profesionale die Wimpernwelle şi Everlash, vine în sprijinul saloanelor de înfrumuseţare cât şi a persoanelor fizice ce doresc achiziţionarea de produse profesionale pentru ochi.

Tratament hemoroizi
Scapa de hemoroizi fara dureri si rusinea de a merge la doctor. Foloseste tratamente naturiste si vei uita ca ai avut vreodata hemoroizi! Sunt pasi simpli pe care oricine ii poate urma!