orange.ro
 

cosmetice bio


Titlu: cosmetice bio
Descriere: Oferim cosmetice bio care fac diferenta intre produsele obijnuite, cosmetice handmade pentru corpul si frumosetea dvs. Sapun natural din diverse arome la preturi mici.
URL: http://www.bio-cosmetica.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: cosmetice bio, sapun natural, cosmetice handmade

Acest site a fost adaugat in data de 17/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ciuperca pe picipor
Daca esti in cautarea unui tratament pentru ciuperca piciorului, sau doar vrei sa afli cateva informatii despre aceasta afectiune micotica, siteul nostru iti va oferi solutia. Afla totul despre ciuperca piciorului si metodele sale de tratament.

Magazin naturist
Sanatate inainte de toate. Pentru diferite tipuri de boli aveti diferite remedii naturiste pe care le puteti gasi in acest magazin naturist. Magazin Produse Naturiste - Magazin online ce contine: Magazin Produse Naturiste

Ejaculare Precoce
Ejaculare precoce inseamna ca ejacularea sa se produca inainte de timpul potrivit si ejacularea precoce este una din cele mai vechi probleme sexuale.

Remedium Natural
Blog care contine o lista cu plante medicinale folosite in tratamente naturiste si modul de preparare pentru plante medicinale pentru tratament naturist . Retete cu si pentru purificarea si intretinerea corpului.Produse naturale pentru igiena intretinere si cosmetica

Biopsie, anatomie patologica, chirurgie si endoscopie la Green Onco Medical
Centru medical ce are ca scop realizarea diagnosticului anatomopatologic din biopsii si citologii, citologii Babes Papanicolau, imunohistochimie, hibridizare in situ.Diagnosticul complet al tumorilor mamare prin punctii, punctii fine aspirative, punctii biopsie, biopsie excizionala. Endoscopie digestiva diagnostica si terapeutica cu anestezie generala. Gastroscopie, colonoscopie, polipectomii, biopsii din tumori, Helicobacter pylori. Chirurgie generala clasica si laparoscopica in spital privat.