vivacredit.ro
 

Magic Dance - Cursuri de dans


Titlu: Magic Dance - Cursuri de dans
Descriere: Cursuri de dans latino( Samba,cha-cha, Jive etc.) dansuri de societate (Vals Englezesc, Tango, Fox Trot etc.) dansuri de club (Salsa,Bachata,Merenque etc.) dansuri moderne (Hip-Hop, R&B)
URL: http://www.cursuridedans.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: cursuri de dans, magic dance, dans

Acest site a fost adaugat in data de 07/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Bursa Pariuri
Site care ofera predictii pariuri fotbal,pronosticuri pariuri,stiri fotbal, ponturi pariuri, strategii pariuri. Pariurile zilei trebuie tranzactionate dupa strategia noastra care pe termen lung aduce profit in materie de pariuri.

Federatia de Fotbal Valah Romania
Este un joc de echipa ce consta in inscrierea unui gol, prin pozitionarea executantului, de regula, cu spatele la poarta adversa. In scopul stimularii cresterii calitatii spectacolului, echipa(ele) care nu inscrie(u), fiecare, cel putin 5 goluri vor fi sanctionate, conform regulamentului competitiei respective.

Skafos
Gaseste-ti barca, iaht sau naviga la ortsa.gr grec e-revista. Review-uri, chilipiruri şi articole despre pescuit, cu barca şi navighează în general.

onlinesport.ro
ONLINESPORT.ro - primul si cel mai complet ziar electronic de sport din Romania: stiri non-stop din fotbal, F1, tenis si toate sporturile, LIVE, video, statistici, cel mai mare forum de sport din RO.

pariezi online pe meciuri live
Atunci cand esti pasionat de meciuri, de pariuri si, mai ales, de castiguri, atunci site-ul pariuri-x.ro este pentru tine. Pariezi online, castigi garantat premii in bani cash, ai parte si de bous de 200 de lei si tot prin acest site tu nu mai trebuie sa declari suma castigata si nici nu iti este impozitata. Ponturi poti gasi la tipsterii forumului si ai concursurilor de la care te poti inspira, totul se intampla live si orice informatie sau noutate din lumea sportului ajunge direct la tine.