orange.ro
 

Agentie de Publicitate - Logo, Print & Web Design


Titlu: Agentie de Publicitate - Logo, Print & Web Design
Descriere: Shen Media - Agentie Interactiva de Publicitate in Iasi si nu numai Oferim: Consultanta Marketing - Crearea si implementarea campaniilor publicitare - Concept Identitate - Logo Design - Print Design & Package Design - Search Engine Marketing - Search Engine Optimization ( SEO ) - Web design & development - Realizare spoturi audio / video - Fotografii Comerciale - Restaurare si prelucrare digitala de imagini - Media Planning
URL: http://www.shenmedia.ro

Categorie: afaceri si economie > marketing si publicitate
Cuvinte cheie: Agentie de publicitate Iasi, Web Design, print design, concept & logo design, marketing, SEO

Acest site a fost adaugat in data de 12/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 562

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Termopane Bucuresti
office@eferestre.ro Bucuresti, Lct. Gheorghe Negel 24, Sector 6 Numar de Telefon : 0734 60 80 19

NOVA CASA S.R.L.
Din 2007 NOVA CASA S.R.L. propune institutiilor publice si societatilor private din Romania foloisrea tehnologiei moderne a chioscurilor multimedia. NOVA CASA S.R.L. recunoaste in experienta si capacitatea profesionala a societatii NGS S.R.L. siguranta de a raspunde la nevoile pietei romanesti.

Afaceri poligrafice- Anunturi de mare si mica publicitate
Revista „AFACERI POLIGRAFICE”, cu o vechime neintrerupta de 14 ani pe piata de profil, este o publicatie lunara pentru publicitate in domeniul artelor grafice, adresandu-se firmelor care realizeaza imprimari pe orice fel de suport.

Kendalo Sms
Kendalo este o solutie SMS Gateway inteligenta prin care puteti trimite SMS online in Telekom, Orange, Vodafone si campanii de promovare prin SMS Marketing.

Firme Luminoase, Litere Volumetrice cu Leduri sau Neon, Productie si Montaj
Productie de materiale si produse publicitare la cele mai inalte standarde de calitate, pornind de la conceptia grafica si terminand cu executia si montajul acestora:\\r\\n- firme luminoase\\r\\n- litere volumetrice luminoase\\r\\n- totem-uri\\r\\n- sigle 3D din polistiren \\r\\n- neon modelat (gaze spectrale)\\r\\n- panouri\\r\\n- placute\\r\\n- inscriptionari cu autocolant\\r\\n- sisteme de afisaj profesionale (rame click, people stoper, rame fixe aluminiu)\\r\\n