orange.ro
 

Curatenie in birouri


Titlu: Curatenie in birouri
Descriere: Curatenie in birouri la cele mai inalte standarde. Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie in birouri la cele mai bune preturi.
URL: http://www.firme-curatenie-birouri.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Curatenie in birouri, curatenie in birou, curatenie birouri, curatenie birou

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Carbuni pentru gratar
Cu o experienta de 19 ani pe piata din Romania, Prod Com Licurici S.R.L. comercializeaza o gama larga de produse pentru gratar, precum : carbuni pentru gratar de cea mai buna calitate, pungi pentru gratar, evantaie gratar, tavite si saci de rafie pentru gratar.

Dirigentie de santier
Advantis Expansion este o firma de constructii ce ofera servicii de proiectare case, executie, dirigentie de santier, audit energetic si protectia muncii. Lucrarile sunt realizate de un personal profesionist la cel mai avantajos raport calitate-pret.

Corpuri de iluminat
Vizitati website-ul nostru pentru toate modelele de corpuri de iluminat, cea mai buna oferta de preturi pentru colaboratori si revanzatori in tara. Comercializam in toata tara, en-gros si en-detail.

Restaurant Evenimente, Delivery
Restaurant Evenimente, Delivery Restaurant pizzerie delivery cu gradina de vara si sali pentru evenimente: nunti, botezuri, parastase, party, karaoke. Gust rafinament si savoare prin produsele proaspete oferite zilnic. www.acaciagardens.ro

firma contabilitate constanta
Societatea noastra este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, cu posibilitati vaste de expetizare financiar-contabile si de audit al tuturor tipurilor de societati comerciale.