vivacredit.ro
 

Curatenie in birouri


Titlu: Curatenie in birouri
Descriere: Curatenie in birouri la cele mai inalte standarde. Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie in birouri la cele mai bune preturi.
URL: http://www.firme-curatenie-birouri.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Curatenie in birouri, curatenie in birou, curatenie birouri, curatenie birou

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tavan rigips,
Euromarketing ofera o gama larga de produse: tavan rigips, plafon casetat, plafoane si pereti rigips, pereti si placa rigips, tavan fals casetat si tavan fals rigips.

Servicii Funerare Bucuresti 0727.552.250 Pompe Funebre Complete Non Stop
GAMA COMPLETA DE SERVICII FUNERARE: medic constatare deces, imbalsamare, spalat imbracat, toaletare decedat, livrare sicriu, asezare defunct, intocmire acte necesare inhumarii, certificat de deces, adeverinta inhumare, autorizatie sanepid

service auto Bucuresti | service auto sector 2 | service auto cartier Tei
Service-ul nostru auto, cu locația in Bucuresti sector2, este un service auto multimarca dotat cu aparatura de ultima generație .Asiguram service si reparații auto.

Producator coltare canapele Arad Timisoara
Magazin de prezentare al SC Arital Impex SRL din Arad, producator de canapele, coltare, fotolii si tabureti care utilizeaza la realizarea acestora tapiterii din materiale textile de cea mai buna calitate, piele ecologica dar si piele originala. Gama noastra de mobilier cuprinde mai multe modele de canapele, coltare si fotolii, majoritatea fiind disponibile ca modele fixe, extensibile, cu sau fara lada pentru depozitare. Mobilierul nostru poate fi comandat la bucata sau en gros.

Beton amprentat - Pardoseli industriale
Executam pavaje din beton amprentat (beton stampat, beton imprimat) oriunde in tara. Realizam pardoseli industriale (beton finisat mecanic, beton superfinisat, pardoseli elicopterizate). Comercializam materiale pentru executare de beton amprentat.\\r\\n