vivacredit.ro
 

Curatenie in birouri


Titlu: Curatenie in birouri
Descriere: Curatenie in birouri la cele mai inalte standarde. Firma de curatenie din Bucuresti ce ofera servicii de curatenie in birouri la cele mai bune preturi.
URL: http://www.firme-curatenie-birouri.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: Curatenie in birouri, curatenie in birou, curatenie birouri, curatenie birou

Acest site a fost adaugat in data de 01/07/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Subin
Site-l oficial al S.C. Subin S.R.L. din Timisoara

Informatii utile din domeniul achizitiilor publice din Romania
Licitatiile pentru achizitii publice sunt acele licitatii prin care o institutie publica poate sa achizitioneze sau sa concesioneze produse, lucrari sau servicii.

TopBIZ.ro
TopBIZ.ro - afaceri de top! Portal de afaceri, business to business, catalog firme, oportunitati de afaceri, promovare de produse si servicii, cereri si oferte!

Usi termopan, ferestre termopan, geam termopan - Globus Euroglass
Usi termopan, ferestre termopan, geam termopan comercializate de producatorul direct, Globus Euroglass. Produsele noastre: tamplarie pvc si aluminiu cu geam termoizolant, fatade, pereti cortina, arcade, feronerie, plase tantari, rulouri, glafuri, sticla sablata si decorativa.

Geamuri termopan
Expert MVA Construct va ofera o gama variata de servicii in domeniul constructiilor: tamplarie aluminiu (Gealan, Rehau, Bautech), geamuri termopan, plase de insecte, rulouri, jaluzele, glafuri de interior (din PVC) si de exterior (din Aluminiu), usi de interior si exterior din PVC si aluminiu, acoperisuri pentru balcoane si multe altele.