vivacredit.ro
 

Contabilitate si conturi


Titlu: Contabilitate si conturi
Descriere: Este un site util pentru cei care doresc sa stapaneasca sau sa aprofundeze contabilitatea. Contine informatii utile despre contabilitate, legi si articole cu referire la aceasta dar si unelte utile gen: VALIDARE IBAN, CONVERTOR VALUTAR, VALIDARE CUI, VALIDARE CNP, Calculator amortizare - Calcul amortizari.
URL: http://www.contacont.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: contabilitate, conturi, contabilitate si conturi

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mediator Turcu Bogdan
Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.

Servicii securitatea muncii
Consultanta privind securitatea si sanatatea muncii, evaluarea riscurilor, realtii cu ITM, audit de mediu, PSI , ISCIR . Companie autorizata de Ministerul Muncii .

Teodora Arteni - Avocat Divort Partaj Redobandire Cetatenie Romana
Teodora Arteni Avocat - Cabinet de Avocatura specializat in divort, partaj, redobandirea cetatenii romane cu oficii in Bucuresti Ilfov Romania si Republica Moldova

Law Office of Francis E. Farren
Avocatul Francis E. Farren are multi ani de experienta in apararea celor acuzati de condus in stare de ebrietate in Delaware. Lasa-l sa lupte pentru a proteja drepturile dumneavoastra. Sunati la biroul sau astazi.

Mararu & Mararu Societate Civila de Avocati