vivacredit.ro
 

Contabilitate si conturi


Titlu: Contabilitate si conturi
Descriere: Este un site util pentru cei care doresc sa stapaneasca sau sa aprofundeze contabilitatea. Contine informatii utile despre contabilitate, legi si articole cu referire la aceasta dar si unelte utile gen: VALIDARE IBAN, CONVERTOR VALUTAR, VALIDARE CUI, VALIDARE CNP, Calculator amortizare - Calcul amortizari.
URL: http://www.contacont.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: contabilitate, conturi, contabilitate si conturi

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Contabilitate si consultanta - www.florinstan.com
Servicii de contabilitate si consultanta fiscala. Resurse umane si salarizare. Programe si formulare utile.

dreptonline.ro
Drept Online. Articole, teme juridice de interes, teste online, raspunsuri la intrebari, legislatie utila, monitorul oficial, resurse juridice.

Attorneys law firm - Alazaroaie & Asociatii
Alazaroaie & Asociatii law firm from Bucuresti offer professional legal service at the highest standards, is formed by the 2 parteners: Sorin Alazaroaie and Camelia Patrascu. \\\\\\\\r\\\\\\\\n

Vass Lawyers: Avocati achizitii publice
VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Bucuresti, oferind servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Echipa VASS Lawyers isi informeaza permanent clientii despre noutati legislative din domeniile mentionate si ii asista prin consultanta de specialitate, la nivel national, dar si european.

Avocat roman in Germania
Domnul Manuel Luedtke este avocat specializat in drept penal, interpret si traducator autorizat pentru germana- romana. Fiind investit public in functie in orasul Hamburg, domnul avocat Luedtke este detinatorul unui sigiliu oficial, care ii confera capacitatea de a legaliza – intocmai unui notar – traducerile efectuate de dansul.