smokemania.ro
 

Profetii


Titlu: Profetii
Descriere: In conceptia religioasa profetiile sunt preziceri facute de cineva cu har. Articole interesante despre profetii, care au fost intotdeauna un subiect de interes pentru cei care cred in ele. Afla toate profetiile facute.
URL: http://www.profetiile.ro

Categorie: educatie si cultura > religie si spiritualitate
Cuvinte cheie: profetii. profetie

Acest site a fost adaugat in data de 21/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Despre meditatie si meditatia isihasta
Pagina web a Societatii Academice AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine, care este initiativa acharya Leonard Radutz, care considera ca meditatia isihasta integrata in mijlocul vietii este o mare sansa pentru ca societatea romaneasca si lumea, in general, sa devina mai buna.

Clarvazatoarea Sorina
Ghicesc in tarot,citesc astrograme,vizualizez evenimente trecute si viitoare...

Pretuiti tacerea !
Va las pe voi.

Biblia de lux
Depozitul de Biblii va ofera sute de modele de Biblii: Biblia de lux, Biblia in engleza, Biblia cu concordanta, Biblia de studiu, etc. Cele mai multe modele sunt din gama Biblia din piele, cu fermoar sau fara fermoar. Puteti alege orice culoare doriti.\\r\\nEmail: infosperanta@gmail.com\\r\\nTelefon: 0749402098\\r\\n

metafizica
METAFIZICA = parte a filozofiei avand drept obiect cunoasterea absoluta, studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simturile noastre, care depasesc cadrul experientei.