elefant.ro
 

Dedurizatoare VDR si filtre rezidentiale


Titlu: Dedurizatoare VDR si filtre rezidentiale
Descriere: Dedurizatoare produse de Ecowater Systems LLC SUA, modele tip VDR, cu regenerare in functie de volumul de apa consumat cu rezervor uscat de sare. Filtru automat pentru toata casa care inlatura impuritati, miros, gust neplacut din apa. Statii dedurizare Ecowater model VDR sau LCS. Dedurizatoarele au by pass intern, ofera un debit mare de apa cu o pierdere mica de presiune, au rezervor uscat de sare(rezulta un consum mic de sare), afisare parametrii pe display electronic.
URL: http://www.newaqua.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: dedurizator, statii dedurizare, filtre apa, VDR, Ecowater, ESM, Filtru ETF, LCS,

Acest site a fost adaugat in data de 20/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Producator Agricol
Producator-Agricol.ro este portalul unde puteti gasi informatii despre producatori si ferme agricole din Romania. Va punem in contact cu cate un producator, ferma agricola din majoritatea oraselor unde avem producatori agricoli sau fermieri dedicati meseriei lor si cu experienta. Credem in profesionalism si experienta.

hale metalice cu capacitati nebanuite
cladirile pentru firme trebuiesc concepute cu o structura foarte rezistenta si care este mai trainica decat cea metalica, oferita de constructiile de acest tip?

PROIECTARE, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT in CONSTRUCTII
L I L Structural Design ofera servicii profesionale de proiectare constructii (birou de proiectare constructii), consultanta constructii (birou de asistenta tehnica in constructii) si antreprenoriat constructii (birou de antrepriza in constructii), pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri). Concepere, modelare, analiza si optimizare structurala; suport tehnic si asistenta de specialitate, in orice etapa de realizare a constructiilor; project management.

Covoare Ieftine bucuresti
Cele mai noi modele de covoar la cele mai micic preturi in Romania. Tot la noi ai aprte de cele mai tari reduceri de sezon.

Transport persoane si colete
Suntem o companie de transport persoane si colete specializata in domeniul calatorilor in Europa cu autocare proprii sau ale agentiilor de turism partenere