vivacredit.ro
 

Minial Cleaning


Titlu: Minial Cleaning
Descriere: Firma Minial Cleaning ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere spatii verzi, avand un personal calificat si de incredere ce dispune de cele mai bune echipamente si solutii profesionale de curatenie.
URL: http://www.curatenie-minial.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: curatenie, igiena, confort, apartamente, vile, case, mochete, covoare, birouri, interior, exterior

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Redactari acte firma – www.redactariactefirma.ro
Oferim servicii juridice, pornind de la consultanta si asistenta juridica pentru alegerea formei juridice, a domeniilor de activitate, alegerea bancii partenere, alegerea sistemului fiscal, alegerea sediului social, redactarea actelor societatii. Cumparam/Vindem Firme platitoare de TVA, fara datorii, preferabil pe profit!

Hidrofoare
Pentru nevoi deosebite de alimentare cu apa, societatea noastra va propune sa ne contactati pentru gasirea de solutii personificate ce presupun caracteristici speciale de proiecare a retelelor, folosind pompe, hidrofoare sau grupuri de pompare.

Transport mobila Cluj
Majoritatea firmelor de transport marfa din Cluj-Napoca se axeaza pe cantitate si nu pe calitatea serviciilor dar noi ne-am decis sa fim mai buni. Astfel, SandelTrans Cluj vrea sa iasa din acel tipar. Angajatii SandelTrans pun accent pe integritate, onestitate si punctualitate.

Tipografie Bucuresti, Print Digital
Tipografie Bucuresti, Print Digital Tipografia FCB ofera servicii de print | printare digitala cu timp de executie mic si calitate superioara. La cerere va putem oferi si alte servicii care vin in intampinarea nevoilor dvs. www.tipografiafcb.ro

Reparatii Televizoare Samsung, Lg, Philips, Sony
Reparatii Televizoare Samsung, Lg, Philips, Sony Reparatii televizoare lcd, plasma, crt, monitoare, console jocuri, laptop, automatizari. Execut reballing. Vand televizoare, telecomenzi pentru orice televizor, ecrane lcd. www.servicetelevizoare.roare.ro