vivacredit.ro
 

Minial Cleaning


Titlu: Minial Cleaning
Descriere: Firma Minial Cleaning ofera servicii profesionale de curatenie si intretinere spatii verzi, avand un personal calificat si de incredere ce dispune de cele mai bune echipamente si solutii profesionale de curatenie.
URL: http://www.curatenie-minial.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: curatenie, igiena, confort, apartamente, vile, case, mochete, covoare, birouri, interior, exterior

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mobila la Comanda
MobilaMea ofera clientilor mobila la comanda la cele mai inalte standarde, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pana la stilul ultramodern, intr-o gama variata de culori.

Masini Trumpf
Masini Trumpf - intretinere, reparare, service, vanzari , impementari software si consultanta utilizare si intretinere masini Trumpf

Pizza
Au aparut din ce in ce mai multe pizzerii de la care se poate comanda pizza pentru acasa. Website-ul nostru vine in intampinarea tuturor celor care vor sa afle cum se desfasoara acest proces.

Perdele
Website-ul prezinta fotografii cu perdele, draperii, storuri si alte solutii de acoperire a ferestrelor. Procasa Style are 6 ani de experienta, peste 10.000 de modele de perdele si draperii disponibile, atelier de croitorie propriu, in incinta showroom-ului, showroom in Home Design Mall, 126 mp de expunere perdele si draperii in showroom, masuratori, executie, montaj, servicii de livrare rapida 1-14 zile, consilieri cu experienta in domeniu.

Demolorari si ecologizari
JB ECO-IND este specializata in constructii,demolari ,lucrari de demolare de rutina, strategica, si de specialitate, dezafectare, dezmembrare, deconstructie, cu mijloace mecanizate si prin folosirea explozivilor, a obiectelor industriale, precum si in ecologizarea zonelor industriale