vivacredit.ro
 

Foraje de apa de mare adancime


Titlu: Foraje de apa de mare adancime
Descriere: Specialisti in foraje si puturi de apa si pompe de caldura. Forari puturi pentru alimentare cu apa, pompe de caldura, subtraversari, foraj geologic, geotehnic.
URL: http://www.ondrill.ro/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: foraj, foraje

Acest site a fost adaugat in data de 13/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Ignifugare
Servicii si produse de ignifugare. Societatea noastra are experienta de 15 ani in realizarea de operatiuni de ignifugare pentru constructii din lemn. Tratamentul de ignifugare se realizeaza cu produse de calitate germana.

Reparatii masini de spalat
Reparatii si service masini de spalat Bucuresti:Arctic, Ardo, Ariston, Altus, Alaska, AEG, Beko, Bosch,San Giorgio, Servis, Tricity Bendix, Westwood,Zanussi, Zerowatt...

Ingepo Consulting Informatii strategice si Geopolitica
Ingepo Consulting este prima societate privata de consultanta, studii si cercetari geostrategice din Romania. Pe lânga publicatia \"Pulsului Geostrategic\" INGEPO Consulting ofera consultanta pe teme punctuale, la solicitarea clientilor, inclusiv pentru initierea si dezvoltarea unor afaceri strategice.

Ingrijire la domiciliu Botosani
Ingrijire la domiciliu Botosani: Dispunem de contract semnat in mod direct cu CJAS Botosani. Echipa noastra medicala ofera vizite cu deplasare la pacient. Dispunem de personal calificat pentru Ingrijire la domiciliu Botosani cu o vasta experienta vasta in domeniul asistentei medicale oferind servicii de asistenta medicala la domiciliu la cele mai inalte standarde.

Statii betoane, Vibroprese, Fibra Optica, Vopsele
Statii de betoane 5 – 180 mc/ora , Vibroprese si linii complete fabricare blocheti / pavele / borduri,, Malaxoare beton, Silozuri Ciment, Fibra Optica - Cabluri, Vopsele pentru metal, lemn si zidarie, Vopsele pulberi