vivacredit.ro
 

Stomatologie


Titlu: Stomatologie
Descriere: Promovarea cabinetelor de stomatologie online. Pacientii dumneavoastra la un click distanta! Cabinete stomatologice din toata tara, intr-un singur loc.
URL: http://www.istomatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 11/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Spirulina Chinezeasca - Spirulina Slimming
SpirulinaChinezeasca.ro este un site de prezentare al suplimentului nutritiv pentru slabit Spirulina Chinezeasca - Spirulina Slimming – Capsule Spirulina Super Fat Burning Bomb. Spirulina Chinezeasca contine ca incredient principal spirulina,alga marina salbatica care creste in lacul Cinhai (China) si spre deosebire de spirulina cultivata contine o puternica combinatie de substante extrem de rare si foarte valoroase pentru organismul uman.

Saltele si perne antiescare
Principalul obiect de activitate al magazinului on line il reprezinta vanzarea saltelelor antiescare produse de compania System Assistance Medical ( SYST’AM ) din Franta , companie ce are o experienta de 24 ani in producerea de saltele antiescare Pe langa vanzarea saltelelor antiescare oferim gratuit si consultanta de specialitate in alegerea tipului de saltea necesara pacientului .

farmacie online
Farmacie online ce comercializeaza medicamente, produse pentru slabit, igiena si ingrijire, suplimente nutritive, parafarmaceutice, dermo-cosmetice, medicatie profilactica precum si alte produse farmaceutice ce nu necesita reteta

Medochemie Ltd Romania, companie,producatoare de medicamente generice
Compania Medochemie Ltd este o companie farmaceutica internationala producatoare de medicamente generice, infiintata in anul 1976. Compania noastra detine peste 3,800 de autorizatii de punere pe piata, peste 630 de combinatii diferite de produse din peste 10 grupe terapeutice.

Cabinete Stomatologice Timisoara ULTRA-MED
Odata ajunsi in Cabinetul Stomatologic Ultra-Med sunteti intampinati de un personal profesionist intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta. Punctualitatea este o caracteristica a cabinetului respectam ora programarii.