vivacredit.ro
 

Stomatologie


Titlu: Stomatologie
Descriere: Promovarea cabinetelor de stomatologie online. Pacientii dumneavoastra la un click distanta! Cabinete stomatologice din toata tara, intr-un singur loc.
URL: http://www.istomatologie.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 11/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pungi farmacie
Pungile de farmacie originale Sideria sunt ambalate in folie transparenta din plastic pentru protectie impotriva bacteriilor sau altor cauze de contaminare datorate depozitarii sau manipularii, astfel se asigura siguranta si calitatea oferita pacientilor. Pungile noastre acopera toata gama necesara in farmacie, fiind pentru majoritatea farmacistilor optiunea cea mai buna.

retete de slabit
Vei alfa aici toate secretele depsre cum poti dobandi o infatisare de invidiat fara a fi nevoita sa ai parte de o dieta haotica.

Farmacie, produse dermatocosmetice online
Webfarm Elixir va ofera peste 4000 de produse farmaceutice si cosmetice pentru sanatatea si frumusetea d-voastra, produse pe baza de prescriptie medicala la preturi competive. Gama noastra de produse on-line include medicamente, produse naturiste, vitamine si suplimente nutritive, produse pentru imbunatatirea vietii sexuale. Preturi competitive, transport gratuit in Cluj Napoca sau la comenzi mai mari de 300 de ron.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

CosmoShop
Cu o experienta vasta in lumea cosmetcii in saloane si nu numai, ne-am decis sa impartasim lumii cunostintele noastre privind produsele cosmetice, rolul lor si modul de selectare al acestora.

Cabinet stomatologic Bucuresti - Sorident
Clinica de stomatologie ultra-moderna situata in Sectorul 2 ce ofera servicii de protetica, implantologie si estetica dentara.