smokemania.ro
 

Aparatura veterinara


Titlu: Aparatura veterinara
Descriere: Latodis SRL partenerul Dvs pentru dotarile cu echipamente medical-veterinare. Va oferim, la un raport pret-calitate de exceptie: ecografe, monitoare functii vitale, ECG, pulsoximetre, lampi de examinare, echipamente de diagnostic, trichineloscoape, instrumentar veterinar, pistoale semi-automate, seringi automate, aparatura de dezinfectie cu UV, stomatologie veterinara, mese de operatie, autoclave, stetoscoape, cantare, o gama variata de masini de tuns animale, etc. \\r\\n
URL: http://www.aparatura-veterinara.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: Veterinar, ecografe, trichineloscop, masini de tuns animale,

Acest site a fost adaugat in data de 01/04/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Hari Pet Cabinet Veterinar Alexandria
Hari Pet Alexandria,Teleorman - Servicii veterinare : Consultatii; Interventii Chirurgicale; Vaccinari; Analize sange; Ecografie; Radiologie; Chirurgie; Deparazitari; Tratamente; Frizerie canina si felina; Pet shop; Medicamente; Furaje

Despre animale
Animalele.com - Gasesti o serie de articole si informatii interesante despre si cu animale, detalii despre animalele de casa si salbatice. Intra si informeaza-te despre fiecare animal in parte.

Ciobanesc German Constanta
ciobanesc german constanta, Caine lup constanta, ciobanesc german

Cabinet si Clinica Veterinara Suceava
Clinica Veterinara TigmaVet din Suceava ofera servicii medicale veterinare complete, deparazitare, ingrijire dentara, tratamente, cosmetica.

PetCity.ro - Acana,Royal Canin,Orijen
La noi gasiti orice doriti pentru prietenul dumneavoastra necuvantator, la cele mai avantajoase preturi. Asiguram livrare gratuita in Bucuresti, iar pentru livrari in restul tarii colaboram cu diferite firme de curierat sau Posta Romana.