vivacredit.ro
 

Inchiriere spatii Bucuresti


Titlu: Inchiriere spatii Bucuresti
Descriere: Inchiriere spatii comerciale in Bucuresti. Anunturi inchiriere spatii comerciale in Bucuresti.
URL: http://www.inchirierespatii.eu

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: inchiriere, spatii, comerciale, depozite, birouri, anunturi, bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 07/06/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Agentie imobiliara Bucuresti: Top Residence
Suntem o agentie care lucreaza pe piata premium si lux din centrul si nordul Bucurestiului. Echipa noastra include specialisti in marketing si comunicare, copywriteri, brokeri cu experienta in segmentul lux si fotografi profesionisti.

Complex Gruiu Residence
Situat la 21 km de Ploiesti si 19,5 km de Bucuresti pe autostrada, Complexul Rezidential Gruiu, din imediata apropiere a Snagovului, este realizat la cele mai inalte standarde europene, chiar in mijlocul naturii, fiind inconjurati de spatiu verde.

inchirieri-sali-bucuresti
Aflat in CENTRUL ISTORIC al Bucurestiului, spatiul ofera multiple beneficii atat pentru organizarea petrecerilor private, petrecerilor corporate, zilelor de nastere, majoratelor, banchetelor, petrecerea burlacilor, dar si pentru organizarea de cursuri, seminarii, workshop-uri. Mai multe detalii la telefon : 0730.632.337

Licitatii bunuri executari silite
Cel mai bun site de licitatii din Romania. Elicitatie.com va pune la dispozitie o baza completa cu toate licitatiile curente din toata tara. Cu doar cateva click-uri aveti posibilitatea de a gasi rapid si cu exactitate orice categorie de bunuri, din orice judet al tarii.

Panoramic New House Iasi
Panoramic New House Residence Iasi, complex de vile insiruite in Iasi, situate la iesirea din capat Cug spre Valea Adanca, va ofera 48 de vile insiruite cu 4 camere, 2 bai, dispuse pe P+E+M, constructie din caramida, cu predare la cheie, situate intr-o zona foarte linistita, cu acces facil catre toate punctele de interes din oras.